Η Λεμεσός βάζει τα γιορτινά της

 Με τη φωταγώγηση του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση, η Λεμεσός εισέρχεται και επίσημα σήμερα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
 
Η όλη εκδήλωση θα αρχίσει στις 17:30 με τη φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού και τη Χορωδία Δωματίου Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 18:00, ενώ θα ακολουθήσει παρέλαση στην οδό Ανεξαρτησίας και στην οδό Αγίου Ανδρέου με τη φιλαρμονική "The Pipes and Drums of the Royal Scott Borderers" και τις μαζορέττες Λεμεσού. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα εμπλουτίζει η Παιδική Χορωδία και η Ορχήστρα Νέων του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρι τέχνης και χειροτεχνίας, όπου τα παιδιά θα ζωγραφίζουν, θα δημιουργούν και θα γράφουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα τους δίνει δώρα.
 
Δώρα θα μοιράσει επίσης ο Άγιος Βασίλης στο έλκηθρο του Δήμου Λεμεσού.
 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα επτά εκατομμύρια ευρώ
Ρίγος από τη δήλωση της Χαρίτας Μάντολες στο Ευρωκοινοβούλιο-«Οι κραυγές, οι φωνές είναι μέσα στα αυτιά μου δεν μπορώ να τις ξεχάσω»
Αποκατάσταση παροχής ρεύματος λόγω πρότερης βλάβης στον Σταθμό Βασιλικού
Παρέδωσε από τις 3 Ιουνίου τα κλειδιά της Μητρόπολης ο Τυχικός-Ζητά ξανά την απόφαση της Συνόδου
Μεγάλες ποσότητες ακατάλληλων προϊόντων με νικοτίνη σε περίπτερα-Προειδοποιούν οι Φαρμακευτικές
Συνολικά 101 άτομα έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από Ισραήλ μετά από αίτημα της Γαλλίας
Συνεδριάζει η ΠΟΕΔ για τους νέους κανονισμούς αξιολόγησης-«Να μην επαναλαμβάνουν στρεβλώσεις και ελλείψεις»
Πρόοδος στη διάγνωση κινδύνου για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών
Διαφωνεί η Κυβέρνηση για την αύξηση στην τιμή του ρεύματος, αναγκαία λέει η ΑΗΚ-«Δεν δικαιολογείται»
Καθησυχάζει ο Υπουργός Ενέργειας για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων-«Κρίνουμε ότι θα είναι προσωρινές»