Με παρελθόν στα μαχαίρια ο ύποπτος του μακελειού της Λεμεσού

Όχι μόνο ήταν γνωστός της αστυνομίας ο ύποπτος που καταζητείται για τον τριπλό φονικό στη Λεμεσό, αλλά πριν έξι μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο απασχόλησε τις αρχές με  ανάλογο περιστατικό το οποίο ευτυχώς δεν είχε την μοιραία κατάληξη που είχε το μακελειό της περασμένη Τρίτης.
 
Όπως πληροφορείται ο reporter.com.cy στις 3 του Περασμένου Μάιου, έγινε καταγγελία στην αστυνομία από τον ιδιοκτήτη γειτονικού  υποστατικού ότι ο καταζητούμενος σήμερα ύποπτος, τον μαχαίρωσε τα ξημερώματα εκείνης της ημερομηνίας, ενώ έκανε κάποιες εργασίες έξω από μαγαζί του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy  ο νεαρός είχε στήσει καρτέρι στο τότε θύμα του και επιχείρησε να τον μαχαιρώσει. Ωστόσο  το θύμα τον αντιλήφθηκε έγκαιρα και προστατεύθηκε βάζοντας τα χέρια του μπροστά από το μαχαίρι.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στον ώμο και να διακομισθεί στο νοσοκομείο όπου μπήκε στο χειρουργείο για τρίωρη επέμβαση.
 
Όπως μάλιστα του λέχθηκε από τους γιατρούς, λίγα εκατοστά πιο πάνω να ήταν το τραύμα και το αποτέλεσμα του θα ήταν μοιραίο για την ζωή του.
 
Μετά από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, πατέρας και γιος τέθηκαν υπό κράτηση για δύο ημέρες για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.
 
Στο αργότερα μεσολάβησε το τραγικό μακελειό.
 
Σημειώνεται ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, δήλωσε ότι είναι ανεπίτρεπτο να κυκλοφορεί ελεύθερος οποιοσδήποτε ενδεχομένως έχει ποινικά κολάσιμο παρελθόν. Ο κ. Τορναρίτης κάλεσε τον Αρχηγό Αστυνομίας και τον υπουργό Δικαιοσύνης να ερευνήσουν αμέσως την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της