«Οικολογία, Μπροστά!» η νέα Κίνηση που ανακοινώνει αύριο ο Μασούρας

Ο Ανδρέας Μασούρας, που παραιτήθηκε πρόσφατα από τη θέση του αντιπροέδρου του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και αποχώρησε από το κόμμα, ανακοινώνει αύριο το πρωί την ίδρυση Κίνησης με το όνομα «Οικολογία, Μπροστά!»

Ο κ. Μασούρας θα δημοσιοποιήσει αύριο την ιδρυτική διακήρυξη της νέας Κίνησης, καθώς και κάποια ονόματα που θα στελεχώνουν το νέο οικολογικό κόμμα και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα περαιτέρω βήματα. Ανάμεσά τους, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚ, Γιώργος Παχύς, και πρώην πρόεδρος των Νέων Επιστημόνων του Κινήματος Οικολόγων, Ανδρέας Χατζηπαυλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.reporter.com.cy αρκετά μέλη του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών ζητούν τη διαγραφή τους από το κόμμα και ετοιμάζονται να ενταχθούν στην Κίνηση Μασούρα.

Δειτε Επισης

Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ αναφέρθηκε ο ΠτΔ σε γεύμα Πολωνού Πρέσβη
Προσπαθεί να τα μαζέψει η Βρετανία-«Δεν είναι νομοσχέδιο η πρόταση για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα»
Ε. Τατάρ: Συνεχίζονται οι προσπάθειες ένταξη στην «Ασιατική Λίγκα» στο ποδόσφαιρο
Παραληρεί ο Τατάρ-Χρησιμοποιεί την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» για να νομιμοποιήσει το σφετερισμό
Το πρώτο μανιφέστο του Χριστόφορου Τορναρίτη-Ρόλοι στο νέο κόμμα για ψυχολόγους, μηχανικούς και… σκακιστές
Εξέφρασε ετοιμότητα για επανεκκίνηση συνομιλιών στην Ολγκίν ο Γεραπετρίτης
Ν. Χριστοδουλίδης: Απαράδεκτες οι αναφορές στο βιβλίο, δεν εγκρίθηκε από το Υφυπουργείο
Διαβλέπει τις «προεκλογικές» σκοπιμότητες ο ΠτΔ και δεν ακολουθεί-« Το θέμα της Ολγκίν δεν είναι οι σφετεριστές»
Προκλητική πρόταση νόμου στη Βρετανία-Προωθούν απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα, πανηγυρίζει το ψευδοκράτος