Ζωντανός ο ένας από τους δύο Ρώσους πιλότους

Μετά από 24 ώρες αβεβαιότητας σε σχέση με την τύχη των πιλότων του Ρωσικού μαχητικού, φαίνεται να ξεκαθαρίζει το σκηνικό σε σχέση τουλάχιστον με ένα εκ των δύο.
 
Ο ένας από τους δύο πιλότους του ρωσικού αεροσκάφους βρέθηκε στα χέρια του συριακού στρατού, ανακοίνωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στη Γαλλία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ρωσική βάση στη Συρία.
"Ο ένας πιλότος τραυματίσθηκε όταν έπεσε με το αλεξίπτωτο και σκοτώθηκε με άγριο τρόπο στο έδαφος από τους τζιχαντιστές στην περιοχή και ο δεύτερος κατόρθωσε να αποδράσει και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περισυνελέγη από τον συριακό στρατό και μεταφέρεται στην ρωσική αεροπορική βάση", δήλωσε ο Αλεξάντρ Ορλόφ στο ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1.

"Η Μόσχα είναι έτοιμη για τη σύσταση κοινού επιτελείου" κατά του Ισλαμικού Κράτους με τη συμμετοχή των ΗΠΑ, της Γαλλίας και ακόμη και της Τουρκίας, δήλωσε ακόμη στο ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Γαλλία. Ερωτηματικό όμως αποτελεί η επίσημη στάση της Τουρκίας ως προς το ISIS, μιας και θεωρείται αμφίβολο να ανταποκριθεί θετικά ο Ερντογάν στο αίτημα αυ