Η Ρωσία καλεί σε διακοπή κάθε τουριστικού πακέτου προς την Τουρκία

''Η τρομοκρατική απειλή στην Τουρκία δεν είναι μικρότερη από εκείνη της Αιγύπτου'', δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, προειδοποιώντας του Ρώσους να μην επισκέπτονται την Τουρκία. 
 
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε πως ''σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, η απειλή δεν είναι μικρότερη από ό,τι στην Αίγυπτο και συμβουλεύουμε τους πολίτες της χώρας μας να μην επισκεφθούν την Τουρκία, ούτε για τουριστικούς σκοπούς, ούτε για κανέναν άλλο λόγο. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι οι τρομοκρατικές απειλές από την Τουρκία μεγαλώνουν. Και αυτό μπορεί να λεχθεί ανεξαρτήτως του σημερινού περιστατικού'', κατέληξε. 

Την ίδια ώρα, ο Ρωσικός Οργανισμός τουρισμού υλοποιεί άμεσα την ταξιδιωτική οδηγία του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών και καλεί να διακοπεί η πώληση κάθε τουριστικού πακέτου προς την Τουρκία. 

Δειτε Επισης

Στους 58 οι νεκροί στην Υεμένη και πάνω από 100 τραυματίες από αμερικανικά πλήγματα στο λιμάνι Ρας Ίσα
Ο Τραμπ προανήγγειλε το τέλος των αυξήσεων των δασμών στην Κίνα και συμφωνία-Ποιος θα έχει το πάνω χέρι
Guardian: Στη σκιά της βίας το Πάσχα των Παλιστίνιων Χριστιανών στην Ιερουσαλήμ
Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να συσπειρώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση-Ποιος ο ρόλος της Μελόνι
Ο Ρούμπιο απειλεί με αποχώρηση των ΗΠΑ από τη διαμεσολάβηση εάν δεν υπάρξει συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας
Έκανε αεροπειρατεία σε εσωτερική πτήση στο Μπελίζ, ήθελε να μεταβεί σε άλλη χώρα-Τον σκότωσε επιβάτης
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 20 οι νεκροί έπειτα από νέο αμερικανικό βομβαρδισμό του λιμανιού Ρας Ισα
Ο έξυπνος πόλεμος της Κίνας σε Τραμπ-Πώς το Πεκίνο χτυπά το «μαλακό υπογάστριο» της οικονομία των ΗΠΑ
Στα χνάρια του Τραμπ η Μελόνι-«Ελπίζουμε να κάνουμε τη Δύση μεγάλη ξανά»
Θετικές οι επαφές στην πενταμερή ΗΠΑ-Ευρωπαίων για την Ουκρανία