Απαντήσεις για το μεταναστευτικό

1.Φέρει μερίδιο ευθύνης η Δύση, τόσο για τα πρόσφατα γεγονότα, όσο και για το Προσφυγικό Πρόβλημα?
Είναι
τεράστιο το μερίδιο ευθύνης της Δύσης. Πρόχειρα και ασυντόνιστα η Πολιτική Ανύπαρκτη Ευρωπαϊκή Ένωση και η Αλαζονική Αμερική, ρυμουλκήθηκαν, από την δόλια Τουρκία, στον αχρείαστο πόλεμο στη Συρία. Αν τον κέρδιζαν, νικητής θα ήταν, κυρίως, η Τουρκία. Απέτυχαν διότι το καθεστώς Άσαντ οχυρώθηκε στην κρατική οντότητά του. Μοιραίο και ιστορικό άλμα αυτοκτονίας της Ευρώπης αποδεικνύεται και η αμηχανία της να προλάβει και να αναχαιτίσει στην εκδήλωσή του, το Προσφυγικό που η ίδια η Τουρκία κατευθύνει. Εξίσου που η ίδια κατευθύνει. Εξίσου ανίκανη η Δύση αποδείχθηκε και στο κεφάλαιο της Ασφάλειας της. Και για τα δύο, θα καταβάλλει το τίμημα καλύτερα αίματος, καθ’όλο τον 21ο αιώνα, τουλάχιστον.
          Γι’αυτό , ας μην τους δεχόμαστε αυτόκλητους σωτήρες μας!
 
2.Συνδέεται το προσφυγικό πρόβλημα με τα αιματηρά γεγονότα στο Παρίσι? Πώς?   
1.
Το Τουρκικό Κράτος, με όργανα τις Μυστικές και Ειδικές Υπηρεσίες του, είναι το Κεντρικό Επιτελείο που σχεδιάζει, Οργανώνει, Εφαρμόζει και κατευθύνει όλες τις πτυχές και εκφάνσεις της πολυπλοκότατης αυτής σύρραξης.
          Συνεπώς τα δύο γεγονότα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.
Το Ισλαμικό Χαλιφάτο συγκροτήθηκε αποκλειστικά μέσα από τα εδάφη και το κράτος τα Τουρκίας. Κατέστη αυτόνομο και επικίνδυνο κατά πάντων πλην της Τουρκίας.
Η Τουρκία υποδέχεται ευχαρίστως τους Σύρους Πρόσφυγες και οργανωμένα τους διοχετεύει στην Ευρώπη, δημιουργώντας στις χώρες της σεισμικά προβλήματα. Για να οδηγήσει, στη συνέχεια τις Κυβερνήσεις τους γονυπετείς και έρποντες να ζητούν το έλεός της, καταθέτοντας, αδιαμαρτύρητα, παχυλά ανταλλάγματα. Με πρώτο την Κυπριακή Δημοκρατία. Παράλληλα για να καταστήσει το Προσφυγικό οξύτατο, μεθοδεύει την παρείσφρηση ανάμεσα στους Πρόσφυγες και Τζιχαντιστών, για τα γνωστά εγχειρήματα.
3. Αλλάζει η Ευρώπη μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι και με ποιο τρόπο?
Π
ροσωπικά είχα παρουσιάσει από τα ΜΜΕ ένα συνοπτικό μεν, αλλά πλήρες επιτελικό σχέδιο, για την άμεση έξάλειψη του Χαλιφάτου, μόλις είχε ξεμυτίσει.
          Εισηγούμουν , συγκρότηση και αποστολή εκστρατευτικού σώματος του ΟΗΕ, κλείσιμο, ακόμη και «αεροστεγώς», κάθε διάβασης, από και προς την Τουρκία, πλήρη εδαφική απομώνωση του Χαλιφάτου και γενική επίθεση από Ανατολάς και Νότου για την επιτόπου καταστροφή των δυνάμεών του, πριν διασπαρούν. Είχα παρουσιάσει και παραστατικά σχεδιαγράμματα.
Έγιναν τα ακριβώς αντίθετα. Η Ευρώπη έχει, πλέον, μέσα στα ίδια τα σπλάχνα της, πυρήνες αποκεφαλιστών, έτοιμων να πεθάνουν για τα αρρωστημένα ιδεώδη τους.
Ακόμη και αν το Χαλιφάτο εκλείψει, οι πυρήνες αυτοί θα μεταλλάσσονται, με νέο αίμα, από τις στρατιές των προσφύγων, που δεν θα αφομοιώνονται αλλά και δεν θα επαναπατρίζονται. Οι συνέπειες , σε όλες τις διαστάσεις του Ευρωπαίκού οικοδομήματος , θα είναι σημαντικές και απρόβλεπτες.
Η Τουρκία θα αυτοαναγορευθεί προστάτις και Μητέρα-Κοιτίδαα όλων αυτών των θρησκευτικών Προγεφυρωμάτων, και θα τα συντονίζει και θα τα χρησιμοποεί για τα δικά της επεκτατικά οράματα.
Η Κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι και θα είναι το πρώτο αντάλλαγμα που η Τουρκία θα ζητά από τις μεγάλες Ευρωπαίκές χώρες, για να τις ανακουφίσει από την πλημμυρίδα των Μουσουλμάνων Προσφύγων και όχι μόνο.    
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Δικαίωμα Κρατουμένων στην επανένταξη
Η Ποινική και Πειθαρχική ευθύνη των μελών της Αστυνομίας/Εθνικής φρουράς στην υπόθεση του Θανάση Νικολάου
Η Δικαίωση άργησε μια ολόκληρη ζωή...
Επιλογή για το μέλλον της Ευρώπης
Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»