Γνωρίζουν και ευθύνονται

Διερωτάται πολύς κόσμος αν οι Δυτικοί γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν όταν μιλάμε για το Ισλαμικό Κράτος και τους τζιχαντιστές. Η αλήθεια είναι ότι, ναι, γνωρίζουν, και πολύ καλά. Άλλωστε, είναι, ας το πούμε, κοινό μυστικό ότι, από την εποχή των Ερυθρών Ταξιαρχιών, ήταν και είναι όλοι αυτοί «στενοί γνώριμοι» των μυστικών υπηρεσιών των μεγάλων κρατών. Παιδιά και δημιουργήματα υπηρεσιών με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στον ένα ή τον άλλο βαθμό.
Δεύτερο που πρέπει να λεχθεί είναι ότι, αν ήθελαν να σταματήσουν την επέκταση του Ι.Κ. (ΙSΙS), όφειλαν να κάνουν ό,τι κάνουν με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Να παγώσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους προβαίνουν σε πράξεις εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων που αφορούν αγοραπωλησίες φυσικού αερίου, πετρελαίου, όπλων κλπ. Αυτές οι πράξεις γίνονται μέσω χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.Τα τελευταία είναι ενταγμένα στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, το οποίο όλοι γνωρίζουμε από ποιους ελέγχεται. Γιατί λοιπόν δεν επεμβαίνουν να παγώσουν τις καταθέσεις αλλά και τις πράξεις στις οποίες προβαίνουν; 
Τρίτον, τα μεγάλα κράτη γνωρίζουν τα πάντα – καθ’ υπερβολήν θα έλεγα ότι γνωρίζουν και την ώρα που ένα κουνούπι τσιμπά το άτομο που έχουν υπό παρακολούθηση. Πώς τους ξεφεύγουν όλοι αυτοί; Με βάση τις αποκαλύψεις του γνωστού σε όλους Αμερικανού πράκτορα Σνόουντεν, αλλά και άλλων πρακτόρων της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ, καταγράφουν ακόμα και την αναπνοή μας.
Τέταρτον, ο Πρόεδρος Πούτιν κατήγγειλε ότι 40 κράτη, μεταξύ των οποίων και κράτη-μέλη των G20, χρηματοδοτούν μέσω διαφόρων μεθόδων το Ισλαμικό Κράτος. Ουδείς του απάντησε, ουδείς τον διέψευσε. Άρα ισχύει, γιατί ήδη για κάποιες χώρες υπάρχουν αποδείξεις. Ανάμεσα σ’ αυτές, και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία. Χώρες στενοί σύμμαχοι των ΗΠΑ. Χώρες που προστατεύονται από τις ΗΠΑ.
Πέμπτον, δημιουργείται μεγάλη απορία από κινήσεις στις οποίες προβαίνουν σήμερα οι Δυτικοί και στις οποίες δεν προέβαιναν παλαιότερα. Για παράδειγμα, τώρα θυμήθηκαν να βομβαρδίσουν αποθήκες καυσίμων και διοικητικά κέντρα του Ισλαμικού Κράτους. Τώρα, μετά δηλαδή που τους πρόλαβαν οι Ρώσοι και οι τζιχαντιστές χτυπώντας κτηνωδώς το Παρίσι. Τώρα θυμήθηκαν να χτυπήσουν τη Ράκα, πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους.
Έκτον, τώρα θυμήθηκαν ότι μπορούν να συνεργαστούν με τη Ρωσία, τώρα θυμήθηκαν ότι κύριος εχθρός είναι το Ισλαμικό Κράτος και ότι ο εχθρός Άσαντ μπορεί να περιμένει για μετά. Δυστυχώς, ακόμα επιμένουν π.χ. ότι το PΚΚ και οι Κούρδοι της Τουρκίας είναι εχθροί και τρομοκράτες, ενώ οι Κούρδοι της Συρίας και του Ιράκ είναι σύμμαχοι και ήρωες.
Βέβαια κάποιος θα ρωτήσει: Μα οι ισλαμιστές χτυπούν τον δυτικό κόσμο κύρια και πρωταρχικά, είναι λοιπόν δυνατόν να τους δημιούργησαν αυτοί; Δυστυχώς η ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα, με πιο τραγικό και χαρακτηριστικό παράδειγμα το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα του Χίτλερ, τους Ναζί δηλαδή. Πολλοί τούς βοήθησαν να δημιουργηθούν, να μεγαλώσουν και να γίνουν εξουσία. Μεταξύ αυτών και Εβραίοι (!) τραπεζίτες. Μετά χρειάστηκε να χαθούν 52 εκατ. άνθρωποι, να βιώσει η ανθρωπότητα απίστευτες φρικαλεότητες, να «γευτεί» το ανθρώπινο γένος την ατομική βόμβα και αλλά πολλά, για να γλιτώσει τότε από το τέρας του ναζισμού. Εύχομαι τώρα να αντιδράσει πιο έγκαιρα και πιο ριζικά κατά του Ισλαμικού Κράτους. Και ριζικά σημαίνει όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και χτυπώντας τις οικονομικές, κοινωνικές και εθνικές αιτίες που γεννούν τους τζιχαντιστές.
 
 

Δειτε Επισης

Η Ποινική και Πειθαρχική ευθύνη των μελών της Αστυνομίας/Εθνικής φρουράς στην υπόθεση του Θανάση Νικολάου
Η Δικαίωση άργησε μια ολόκληρη ζωή...
Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»
Η προστασία από τις περιβαλλοντικές αλλαγές ως ανθρώπινο δικαίωμα,
Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων