Κι όμως αυτή δεν είναι η τρομοκράτης Χάσνα Μουλάχεν!

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα που έχει να αντιμετωπίσει η Δύση σε σχέση με τα τελευταία τρομοκρατικά κτυπήματα, και τον φόβο διασποράς εν δυνάμει τρομοκρατών και καμικάζι στην Ευρώπη, ήρθε ακόμη κάτι να περιπλέξει κι άλλο τα πράγματα.

Η Χάσνα Μπουλάχεν αρχικά θεωρήθηκε ως εκείνη που αυτοκτόνησε πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη, σε διαμέρισμα στο Σεντ Ντενί. Οι φωτογραφίες της έπαιζαν παντού. Όλοι υπερτόνιζαν το γεγονός ότι παρά του ότι ήταν η πρώτη γυναίκα καμικάζι στην Ευρώπη, η ζωή της δεν είχε καμία σχέση με το Ισλάμ και τις απόλυτες και αυστηρές αρχές που πρεσβεύει. Προς υποστήριξη τούτου είδαμε φωτογραφίες της να φιγουράρουν μέσα από την μπανιέρα όπου έκανε αφρόλουτρο ή αγκαλιά με φίλες της βαμμένη στην τρίχα.

Λίγες μέρες μετά έρχεται η πρώτη ανατροπή. Η Χάσνα δεν ήταν ο καμικάζι του Σεντ Ντενί, αλλά άλλο τρίτο άτομο. Η Χάσαν σκοτώθηκε μαζί με τον εγκέφαλο των επιθέσεων στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια επιδρομής της γαλλικής αστυνομίας στο διαμέρισμα του Σεντ Ντενί.

Σήμερα ένα δημοσίευμα του CNN ανατρέπει για δεύτερη φορά τα δεδομένα σε σχέση με την Χάσνα. Κάποιες από τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν σε διεθνή ΜΜΕ δεν ήταν δικές της.

Στις φωτογραφίες αυτές, μία στην μπανιέρα και μια με φίλες της,  απεικονίζεται η Nabila Bakkatha, μια Μαροκινή της οποίας η ζωή έχει γίνει άνω κάτω, φοβάται να κυκλοφορήσει, ενώ βρέθηκε αντιμέτωπη και με την ίδια της την οικογένεια. Κι όλα αυτά γιατί, όπως υποστηρίζει, τις φωτογραφίες της, τις πούλησε μια παλιά της φίλη σε κάποια ΜΜΕ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως φωτογραφίες της Χάσνα, λόγω της ομοιότητας μεταξύ των δύο γυναικών.
 

Η Nabila Bakkatha, που μένει στο Beni Mellal του κεντρικού Μαρόκο δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση και παροτρύνει τον κόσμο να δει καλά τις φωτογραφίες της και να τις συγκρίνει με εκείνες στις οποίες πραγματικά απεικονίζεται η Χάσνα. «Αν τις παρατηρήσει κάποιος με προσοχή θα δει τις διαφορές και θα καταλάβει πως ουσιαστικά δεν μοιάζουμε καθόλου», όπως σημειώνει.
 
                                   Αριστερά ηNabila Bakkatha και δεξιά η Χάσνα Μουλάχεν.

Η Nabila που είναι χωρισμένη και μένει με τα παιδιά της, δηλώνει έτοιμη να μηνύσει τόσο αυτή την παλιά φίλη που πούλησε τις φωτογραφίες της, όσο και το ΜΜΕ που τις αγόρασε.
 
Πηγη: CNN
 
 
 

Δειτε Επισης

Κατάρρευση κτιρίου στη Σιέρα Λεόνε-Τουλάχιστον 15 νεκροί
ΒΙΝΤΕΟ: Τουρίστρια περπατούσε σε σοκάκι, όταν άγαλμα έπεσε στο κεφάλι της και τη σκότωσε
Κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στον Λίβανο μετά τις εκρήξεις-«Μας κήρυξαν πόλεμο», λέει ο ηγέτης της Χεμπολάχ
Αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων προς Βηρυτό και Τελ Αβίβ
Έφοδοι στην Ταϊβάν-Ερευνούν διασυνδέσεις της Gold Apollo με τους βομβητές που εξερράγησαν στον Λίβανο
Ο διευθυντής της εφημερίδας Novaya Gazeta-Europe διώκεται ποινικά στη Ρωσία
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
ΒΙΝΤΕΟ: Ισραηλινά μαχητικά έπληξαν 30 εκτοξευτές ρουκετών και υποδομές της Χεζμπολάχ
Μυστήριο με την ματαίωση της κοινής εμφάνισης του Τραμπ με τον Πολωνό πρόεδρο Ντούντα
Επιτροπή του ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για παραβίαση τη συνθήκη δικαιωμάτων του παιδιού στη Γάζα