Στο ύψιστο επίπεδο η κατάσταση συναγερμού στο Βέλγιο

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου ανακοίνωσε ότι η κατάσταση συναγερμού στις Βρυξέλλες θα παραμείνει στο ύψιστο επίπεδο.
 
"Φοβόμαστε μία επίθεση σαν αυτή του Παρισιού", είπε ο βέλγος πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι στόχοι είναι τα μέσα μεταφοράς, τα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα.
 
Η παρουσία του στρατού και της αστυνομίας θα ενισχυθεί, ενώ στο επίπεδο 3 θα παραμείνει η κατάσταση συναγερμού στο υπόλοιπο Βέλγιο, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.
 
Το μετρό των Βρυξελλών δεν θα λειτουργήσει αύριο, ενώ τα σχολεία της βελγικής πρωτεύουσας θα παραμείνουν κλειστά και θα γίνει προσπάθεια να περιορισθούν οι εκδηλώσεις με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ανθρώπων, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ. 

Δειτε Επισης

Το Εφετείο παραπέμπει υπόθεση κουρέματος καταθέσεων στο Ανώτατο Δικαστήριο
Γραφείο Τύπου Αστυνομίας για ερωτικό βίντεο: Διερευνάται αν το όχημα ήταν περιπολικό
Προειδοποίησε τον αγιατολάχ Χαμενέι ότι θα έχει την τύχη του Σαντάμ Χουσέιν ο Κατς
Σάλος με βίντεο αστυνομικών να κάνουν σεξ σε περιπολικό την ώρα που τα μέτρα λόγω πολέμου είναι... δρακόντεια
Τροχαίο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης της Πυροσβεστικής-Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο
Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Στο χώρο καρδιογραφημάτων η φερόμενη άσεμνη επίθεση από νοσηλευτή-Προσέγγισε το θύμα και από εφαρμογή γνωριμιών
Αναζητείται ένα πρόσωπο για κλοπή στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο