Ως πρόσφυγας πέρασε μέσω Λέρου ο τρίτος καμικάζι του Stade de France

Όπως μετέδωσε το BBC το άτομο της φωτογραφίας που δημοσίευσε την Κυριακή η γαλλική αστυνομία, κάνοντας έκκληση στο κοινό αν έχει κάποια πληροφορία για την ταυτότητά του να βοηθήσει τις αρχές, φέρεται να είναι άτομο γνωστό ως M αλ Μαχμούντ, ο οποίος εισήλθε ως πρόσφυγας, στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Λέρο, στις 3 Οκτωβρίου, μαζί με τον δεύτερο καμικάζι του Stade de France, Αχμάντ αλ Μοχάμαντ.

Σύμφωνα με την γαλλική αστυνομία, το άτομο της φωτογραφίας φέρεται να ήταν ένας από τους τρεις καμικάζι αυτοκτονίας που ανατινάχθηκαν έξω από το γήπεδο Stade de France.

Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, η αστυνομικές αρχές αναγνώρισαν τους δύο από τους τρεις καμικάζι του σταδίου, τον Ahmad Al-Mohammad (αριστερά) κάτοχο συριακού διαβαητηρίου, και τον Bilal Hafdi (δεξιά) από το Βέλγιο.

 

Πηγή: BBC

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Παραλίγο νέα αεροπορική τραγωδία στις ΗΠΑ-«Ε, πώς έγινε αυτό;»
Ήρθαν σε συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας Κίεβο και Ουάσινγκτον
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε τη θανατική καταδίκη ενός άνδρα και διέταξε επανάληψη της δίκης
Ο Μασκ δίνει «δεύτερη ευκαιρία» στους υπαλλήλους που τον αγνόησαν αλλά απειλεί πάλι με απολύσεις
Έξι νεογνά πέθαναν λόγω ψύχους στη Γάζα
Πάνω από €500 δισ. το κόστος ανοικοδόμησης Ουκρανίας, εκτιμά η Παγκόσμια Τράπεζα
Η ΕΕ θα αξιολογεί εξελίξεις στη Συρία για αναστολή και άλλων κυρώσεων ή αναθεώρηση αποφάσεων
Σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία ενός εξάχρονου Αμερικανο-Παλαιστίνιου στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα του πολέμου
H «Πόλη του Ozempic»-Πώς το περίφημο φάρμακο μεταμόρφωσε μια μικρή πόλη της Δανίας
Εκατοντάδες άνθρωποι στην κηδεία ενός ομήρου που σκοτώθηκε στη Γάζα