Νεφώσεις χωρίς βροχές για σήμερα

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά ανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και μη αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Η ΠΣΕΜ καλεί σε δράσεις και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Θέλουν να δώσουν 25 εκατομμύρια για να κάνουν δρόμο που σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1970
Επηρεάζονται πτήσεις της SKY express λόγω της απεργίας στην Ελλάδα
«Ξέμειναν» στο Πουρνάρα 27 ασυνόδευτοι ανήλικοι για πάνω από 90 μέρες έπειτα από οδηγίες του Υφ. Προνοίας
Παρέλαση πελλόμασκας και «χορός της Τρίτης» υπό το πρόσταγμα της «βασιλικής οικογένειας»
Στα ίδια επίπεδα με τη Δευτέρα η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας το απόγευμα της Τρίτης
Ανακοινώθηκαν δράσεις για την ψηφιακή εκπαίδευση γυναικών υπαίθρου
Έκπτωση στα τέλη ρύπων για κατοίκους πλησίον σταθμού Δεκέλειας ζητούν βουλευτές-Χρόνια αναποφασιστικότητας
Στα σκαριά εθνική στρατηγική για διατροφικές διαταραχές-«Είναι υπόθεση όλων»