Ξύλο και τραυματισμοί στα γραφεία του ΟΣΕΛ (φωτογραφίες)

Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες έπειτα από ξυλοδαρμό καταγράφηκαν στα κεντρικά γραφεία αλλά και στον σταθμό του ΟΣΕΛ στην περιοχή Μακεδονίτισσας. 
 

Όπως πληροφορείται ο Ρεπόρτερ, άτομα που απολύθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τον ΟΣΕΛ έσπευσαν με άγριες διαθέσεις στις εγκαταστάσεις του οργανισμού και ξυλοφόρτωσαν προσωπικό της εταιρείας.

Όπως πληροφορείται ο Ρεπόρτερ έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομία ενώ χρειάστηκε να μεταβούν, στην περιοχή, ασθενοφόρα για την περίθαλψη τραυματιών.


Καταδικάζει τα επεισόδια ο ΟΣΕΛ

Λίγο μετά τα επεισόδια, ο ΟΣΕΛ με ανακοίνωσή του καταδίκασε τις βιαιότητες που προηγήθηκαν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

 
"Ο ΟΣΕΛ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις βιαιότητες, τις απειλές και τους τραμπουκισμούς, σε βάρος του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ιορδάνη Ιορδάνους και του προσωπικού του Οργανισμού, από τον Τάσο Μιχαηλίδη και συγγενείς του που υποκινούνται από αυτόν.
 
Ο ΟΣΕΛ καλεί την Αστυνομία να παράσχει άμεσα προστασία στο προσωπικό του Οργανισμού και την περιουσία του.
 
Τα βίαια αυτά επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μιχαηλίδη είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του κυρίου Ιορδάνους και μελών του προσωπικού του ΟΣΕΛ. Αναμένουμε από την Αστυνομία να συλλάβει άμεσα τον ιθύνοντα νου αυτών των γεγονότων και τους συνεργούς του.
 
Ο ΟΣΕΛ θεωρεί ότι τα σημερινά επεισόδια είναι το αποκορύφωμα της αυθαιρεσίας και του θράσους του Τάσου Μιχαηλίδη και των συγγενών του που συμπεριφέρονται ως κοινοί τραμπούκοι.
 
Εκμεταλλεύτηκαν για εβδομάδες τον χρόνο των ΜΜΕ απλώς για να εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.
 
Αρνούνται να επιτρέψουν την εκτέλεση δικαστικών διαταγμάτων και κατακρατούν τα λεωφορεία που είναι περιουσία του ΟΣΕΛ.
 
Τώρα έφθασαν στο σημείο να προβαίνουν σε βιαιότητες εναντίον του προσωπικού του ΟΣΕΛ.
 
Ο Τάσος Μιχαηλίδης και οι συνεργοί του θεωρούν ότι δεν ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία και ότι οι ενέργειές τους θα συνεχίζονται χωρίς να έχουν συνέπειες.
 
Καλούμε ξανά την αστυνομία να προσφέρει προστασία στο προσωπικό του ΟΣΕΛ και την περιουσία του, αλλά και να προβεί άμεσα σε συλλήψεις όλων των υπαιτίων αυτών των θλιβερών γεγονότων".

 

Δειτε Επισης

Έκτακτα μέτρα για τη λειψυδρία-Κονδύλι ύψος οχτώ εκατομμυρίων ευρώ στους ΕΟΑ για εξοικονόμηση νερού
Πυρά ΑΚΕΛ κατά Αστυνομίας και Κυβέρνησης, για την απαγγελία κατηγοριών σε παράγοντα-«Φιμώνουν την κριτική»
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 17χρονος με μηνιγγίτιδα-Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του
Αντιδρά η ελληνική Κυβέρνηση για τα συνθήματα στην παρέλαση-«Επειδή ενοχλήθηκε η Τουρκία δεν θα τα βάψουμε μαύρα»
Διέταξε διοικητική και ποινική έρευνα ο Αρχηγός για τη διαμαρτυρία κυνηγών-Πυρά σε Αρναούτη και Χαρτσιώτη για φίμωση Βουλής
Ζήτησε από τον Εισαγγελέα μέτρα ο Αρχηγός για το απλήρωτο τιμολόγιο του Καρναβαλιού-«Θα απαιτήσουμε να πληρωθεί»
Απάντησαν παραδοχή στις κατηγορίες στη δίκη για τις οφειλές στο ΤΚΑ οκτώ παράγοντες του ΑΠΟΕΛ
Ελεύθερος ο Γιαννάκη αλλά με αυστηρή προειδοποίηση-«Η δίκη συνεχίζεται είτε ερήμην σας, είτε θα διατάξω την κράτηση σας»
Στα ίδια επίπεδα με το 2024 οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία-«Η οικονομική κρίση άρχισε να επηρεάζει σοβαρά»
Αντιμέτωποι με πειθαρχικά οι υπαξιωματικοί για τα συνθήματα κατά της Τουρκίας στην παρέλαση στην Αθήνα