Προς δυναμικές αντιδράσεις οι εργαζόμενοι στην εταιρεία λεωφορείων Ζήνων Λάρνακας

Την αποφασιστικότητα τους να προασπίσουν με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματά τους  διακηρύσσουν  οι εργαζόμενοι  στην εταιρεία Λεωφορείων Ζήνων Λάρνακας μετά τις έντονες φημολογίες ότι η Εταιρεία δε θα καταβάλει τους μισθούς Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και το 13ο μισθό λόγω των διαφορών της με την Αναθέτουσα Αρχή

Οι Συντεχνίες ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ , ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ και ΔΕΟΚ, με κοινή τους ανακοίνωση προειδοποιούν ότι η καταβολή μισθού προστατεύεται δια νόμου και δε θα δεχθούμε οι εργαζόμενοι να τύχουν εκμετάλλευσης για επίλυση των μεταξύ τους διαφορών.
 
Σε περίπτωση που η εταιρεία προβεί σε τέτοια μέτρα, αναφέρεται στην ανακοίνωση, δηλώνουμε ότι θα διεκδικήσουμε νομικά όλα τα δικαιώματα μας. Νοείται βέβαια ότι σε περίπτωση μονομερών ενεργειών ακολουθείται και ο Κώδικας Βιομηχανικών Σχέσεων.
 
Ταυτόχρονα, καταλήγει η ανακοίνωση των τριών συντεχνιών, καλούμε το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων όπως προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, για να καταβληθούν κανονικά οι μισθοί των εργαζομένων και να διατηρηθεί η εργατική ειρήνη.

Δειτε Επισης

Καλοκαιρινός ο καιρός, στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Αλλάζει τις επόμενες ημέρες το σκηνικό
«Αυξάνονται τα περιστατικά παιδιών που χρήζουν βοήθειας, δύο οι παράγοντες... Οι περιπτώσεις ιδιαίτερες»
Παραθέτει τις δράσεις του για το υδατικό το ΤΑΥ-Κάθε χρόνο και χειρότερα οι εισροές στα φράγματα
Χτίζουν «κοινωνικές κατοικίες» σε γη ελληνοκυπρίων οι Τούρκοι-Στις 28 Μαρτίου αρχίζουν οι εργασίες
Η Πράσινη Φορολογία βάζει στον κάλαθο το πληρώνω όσο πετώ-«Μας ζήτησαν ξανά, αλλά δεν τα έκαναν σωστά»
Οι αντιδράσεις οδήγησαν το «Ράλι Αφροδίτη» εκτός του Δάσους Πάφου-Επενέβη η Παναγιώτου
Εξέφρασε στήριξη σε παιδιά με γενετικές παθήσεις ο υπουργός Υγείας
Βήματα προόδου από την Κύπρο σε θέματα ισότητας φύλων-Οι δράσεις που τρέχει η Κυβέρνηση
Ξεφάντωσε στη Λεμεσό το βασιλικό ζεύγος του Καρναβαλιού του Ρίο
Σπάει το φράγμα των 30 βαθμών ο υδράργυρος-Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή