Ο διαρρήκτης ήταν ανυπόμονος

Στα «χέρια της Αστυνομίας» έπεσε το βράδυ της Τρίτης 37χρονος ύποπτος για διαρρήξεις και κλοπές στη Λεμεσό. Ο ανυπόμονος επιτήδειος, αμέσως μετά την κλοπή χρυσαφικών από κατοικία που διέρρηξε στην πόλη, έσπευσε σε κοσμηματοπωλείο της Λεμεσού για να ξεφορτωθεί τα κλεμμένα.
Η χαμηλή τιμή των 300 ευρώ που τα διέθεσε, αλλά κι η βιασύνη του, έβαλαν σε υποψίες τον υπάλληλο του κοσμηματοπωλείου, που ειδοποίησε την Αστυνομία. Ταυτόχρονα με τις έρευνες που άρχισαν οι αστυνομικοί, ήρθε κι η καταγγελία 55χρονος Λεμεσιανής που κατήγγειλε  την διάρρηξη του σπιτιού της και την κλοπή των χρυσαφικών της. Η παραπονούμενη αναγνώρισε αμέσως ως δικά της τα χρυσαφικά που πωλήθηκαν στο κοσμηματοπωλείο. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο 37χρονος από την Παραμύθα, που έχει πλούσιο παρελθόν στις διαρρήξεις και κλοπές, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστήριο και προφυλακίστηκε για τις περαιτέρω έρευνες και εξετάσεις της Αστυνομίας, γύρω από την υπόθεση. Οι αστυνομικοί εξεταστές εκτιμούν πως οι έρευνες θα αναδείξουν κι άλλες παράνομες δραστηριότητες του 37χρονου. 
 
 

Δειτε Επισης

Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Καινοτομεί ο Δήμος Λευκωσίας-Επιχειρεί σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας για μείωση κόστους στο ρεύμα
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Ξεκάθαρος ο Παπαναστασίου-Η επέκταση της εμπορίας ρύπων δεν θα έχει άμεσες επιπτώσεις
Έρχονται αυξήσεις 3% στο ρεύμα-Από την επόμενη διμηνία θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Κλιματιζόμενοι χώροι διαθέσιμοι στους πολίτες λόγω καύσωνα από Δήμο Λεμεσού
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τη Δευτέρα
Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ΑΤΑ, λένε συνδικαλιστές μετά τη συνάντηση με Υπ. Εργασίας
Απαντά στους Εικαστικούς Καλλιτέχνες ο Δήμος Λευκωσίας-Δηλώνει πρόθυμος να συζητήσει κατάρτιση νέας συμφωνίας