Ποιους θα μπορούσαν να χακάρουν αυτοί οι ηλίθιοι;

Ο ισλαμικός κυβερνο-στρατός (Islamic Cyber Army) απάντησε στο βίντεο των Anonymous που κήρυξαν τον διαδικτυακό "πόλεμο" κατά του Ισλαμικού Κράτους, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι. Συγκεκριμένα οι ισλαμιστές χαρακτηρίζουν τους Anonymous "ηλίθιους" και αναρωτιούνται "ποιους θα μπορούσαν να χακάρουν;".

Η απάντηση αναρτήθηκε στο siteintelgroup.com, διαδικτυακό δίαυλο που έχει χρησιμοποιήσει το Ισλαμικό Κράτος και στο παρελθόν προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους. Όπως αναφέρουν οι ισλαμιστές Χάκερ το μόνο που έχουν κατορθώσει μέχρι σήμερα οι άνθρωποι με τη μάσκα είναι να προσβάλλουν μεμονωμένους λογαριασμούς twitter και ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Όπως και αν έχει συμβουλεύουν τους οπαδούς του ISIS να είναι προσεκτικοί, να μην ανοίγουν e-mails από άγνωστη πηγή ή ακόμη και προσωπικά μηνύματα από αγνώστους στο twitter ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Αυτό ήταν το βίντεο που είχαν ανεβάσει οι Anonymous λίγο μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, κηρύσσοντας τον πόλεμο στους τρομοκράτες.
 

Πηγή: 20minutes, News247

Δειτε Επισης

Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»
Ξεσπά και βάλλει κατά της Εισαγγελίας η Ανδριάνα Νικολάου-«Κάλυψαν και έδωσαν άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους»
Τι ισχύει με τα πυρηνικά του Ιράν-Το Ισραήλ υποστηρίζει πως η Τεχεράνη ήταν κοντά στο να αποκτήσει βόμβα
Χειροπέδες σε νοσηλευτή μετά από καταγγελία για άσεμνη επίθεση
Μπορεί να καταρρεύσει το «μισητό» καθεστώς του Ιράν; Εξέγερση, ανατροπή ή εμφύλιος στην Τεχεράνη
Ο Τραμπ επιθυμεί ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό πρόβλημα με το Ιράν
Γιατί ο Τραμπ θέλει να μείνει έξω από τη σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν
Ο Τραμπ σκοπεύει να επεκτείνει την απαγόρευση εισόδου σε υπηκόους ακόμη 36 χωρών
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 45 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά ενώ περίμεναν φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια