50 εκ. από τον Πούτιν για πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των τρομοκρατών

Ο Διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας της Ρωσίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η Ρωσία επικηρύσσει τους υπαίτιους της τραγωδίας στο Σινά για 50 εκ. δολάρια. Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα RT η Ρωσία προτίθεται να δώσει 50 εκ. δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με αυτούς που κρύβονται πίσω από την ανατίναξη του αεροσκάφους.
 
Νωρίτερα ο ισχυρός άντρας της FSB ενημέρωσε τον Πρόεδρο Πούτιν ότι το αεροσκάφος τελικά κατέπεσε εξαιτίας έκρηξης στον αέρα που προκλήθηκε από τρομοκρατική ενέργεια, και συγκεκριμένα από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στο μοιραίο airbus.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Στο χώρο καρδιογραφημάτων η φερόμενη άσεμνη επίθεση από νοσηλευτή-Προσέγγισε το θύμα και από εφαρμογή γνωριμιών
Αναζητείται ένα πρόσωπο για κλοπή στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αρχηγείο της Μοσάντ
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»
Ξεσπά και βάλλει κατά της Εισαγγελίας η Ανδριάνα Νικολάου-«Κάλυψαν και έδωσαν άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους»
Τι ισχύει με τα πυρηνικά του Ιράν-Το Ισραήλ υποστηρίζει πως η Τεχεράνη ήταν κοντά στο να αποκτήσει βόμβα