Ο Φλαμινί "αντικαθιστά" το πετρέλαιο και γίνεται δισεκατομμυριούχος

Χαμηλών τόνων ποδοσφαιριστής ποτέ δεν έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για τις εκτός γηπέδων δραστηριότητές του. 
 
Τα τελευταία 7 χρόνια ο Ματιέ Φλαμινί έχει επενδύσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που κέρδισε από το ποδόσφαιρο στη εταιρία GF Biochemicals την οποία ίδρυσε με σκοπό να ασχοληθεί με τον τομέα της ενέργειας και συγκεκριμένα με τα πράσινα καύσιμα.
 
Την περασμένη εβδομάδα η εταιρία του 30χρονου μέσου της Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι κατάφερε να βρει τρόπο να παράγει σε μεγάλες ποσότητες το Levulinic Acid, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει το πετρέλαιο ως πρώτη ύλη και είναι σαφώς πιο φιλικό προς το περιβάλλον.
 
Ο Flamini δήλωσε ευτυχισμένος γι’ αυτή την εξέλιξη και πώς να μην είναι άλλωστε αφού μπορεί να αποφέρει κέρδη της τάξης των 20 δις! 
 

Δειτε Επισης

Μας έκανε ξανά περήφανους… Νέα διάκριση για την εγκλωβισμένη αθλήτρια που θριαμβεύει στo Muay Thai
«Εν εδέχουμουν να λεν ότι η γεναίκα εν για το σπίτι, δεν ανέχτηκα ποτέ μου ότι η γεναίκα εν κατώτερη του αντρός»
«Ζήτησα από το γείτονα 20 ευρώ για να πάρω γκάζι... Αναγκάστηκα να δανειστώ για να σώσω το σπίτι μου»
Ένας ακόμη συνεχιστής της παράδοσης… Ο κ. Γιάννης παράγει πιδκιαύλια και θυμίζει μία Κύπρο άλλης εποχής
Υπέροχοι Άνθρωποι: Μαρία Χατζηθεοχάρους, το American Dream και το Fahrenheit Bakery (video)
Υπέροχοι Άνθρωποι: Μαρία Αριστείδου, οι μπλε πεταλούδες και το Maria A. Aristidou Studio (video)
Τεράστια επιτυχία για την κυπριακή ναυτιλία...O Θωμάς Καζάκος στο πηδάλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου
Υπέροχοι Άνθρωποι: Νικόλας Γεωργίου, επιμονή, πειραματισμός και το Nick’s Coffee Bike (video)
Υπέροχοι Άνθρωποι: Μάριος Καραϊσκάκης, ο χώρος της εστίασης και το project Lazaris (video)
«Ήμουν 13 χρονών.... Είπαν μας να πηαίνεται θκυό θκυό μπροστά να σας παίζουμε, έτρεξα τζαι γλύτωσα»