Θανατηφόρο δυστύχημα στο Αρεδιού

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 6 χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ στο Αρεδιού, έχασε τη ζωή της η 73χρονη Ελένη Δημητρίου Τσαγγάρη από το Αρεδιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, την ώρα που η άτυχη 73χρονη επιχειρούσε να διασταυρώσει πεζή την πιο πάνω λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονη από την επαρχία Λευκωσίας.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Η Αστυνομία, καλεί οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
 

Δειτε Επισης

Πλημμυρισμένα με ακατάλληλα προϊόντα τα σπίτια-«Αυτό το Κράτος είμαστε που σκοτώνει τους πολίτες του»
Σε απόγνωση οι πατατοπαραγωγοί λόγω Coral-«Οι ζημιές πολλές δεν το ξαναζήσαμε αυτό»
Αίσιο τέλος για το Balou-Βρέθηκε στο Τρόοδος και είναι ασφαλής (pics)
Ανέπτυξε την περιβαλλοντική πολιτική ΥΠΑΜ για εξέλιξη της ΕΦ να ανταποκρίνεται σε απαιτήσεις η Αριστοτέλους
Η Coral καταρρίπτει κάθε ρεκόρ, καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία-Ανησυχία για την ηλεκτροδότηση
Ηλεκτρικές συσκευές που δεν τηρούν πρότυπα ασφάλειας στην αγορά-Καταγγελίες για ελλιπή έλεγχο
Νέα πυρά Οδυσσέα κατά Κυβέρνησης για το δρόμο Πόλης-Πάφου-«Επιχειρεί να συγκαλύψει τα λάθη»
Έξω από τις τάξεις 820 παιδιά από δεκατρία σχολεία στη Λεμεσό-Ζητούν ανέγερση νέου Γυμνασίου
Ρεκόρ ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας, οριακή η επάρκεια παροχής-Προειδοποιούν οι συντεχνίες
Συνεχίζεται η επέλαση της Coral, στους 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία