ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχουν Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα του Παρισιού

  Δεν υπάρχει Κύπριος ανάμεσα στα θύματα των χθεσινών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία καταδικάζονται απερίφραστα οι χθεσινές αποτρόπαιες τρομοκρατικές ενέργειες.
 
Οπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου, η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Παρίσι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές της Γαλλίας και την κυπριακή κοινότητα στο Παρίσι για σκοπούς εξακρίβωσης της υπηκοότητας των θυμάτων και τραυματιών.
 
Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση, από τις Γαλλικές Αρχές, δεν προκύπτει ότι υπάρχει Κύπριος πολίτης ανάμεσα στα θύματα ή τους τραυματίες.
 
Παράλληλα, το Υπουργείο ανακοινώνει ότι το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων έχει ενεργοποιηθεί για παρακολούθηση της κατάστασης και άμεσα ενδιαφερόμενοι πολίτες που γνωρίζουν για παρουσία οικείων τους στο Παρίσι, αυτήν την περίοδο, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τον Λειτουργό Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών στο τηλέφωνο: +357 99 660129 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dutyofficer@mfa.gov.cy.
 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ένας πιγκουίνος που ξέφυγε από το κουτί του προκάλεσε πτώση ελικοπτέρου στη Νότια Αφρική
Σύγκρουση αεροσκαφών της American Airlines στην πίστα του αεροδρομίου Ρόναλντ Ρίγκαν-Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
Ανακάλυψε ότι ο πρώην σύντροφός της ζούσε στη σοφίτα της, δώδεκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους
Στους 218 οι νεκροί από την κατάρρευση της στέγης στο Σάντο Ντομίνγκο
Οι δασμοί των ΗΠΑ δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από το 10%-Στο 145% ανέβηκε η ταρίφα για την Κίνα
Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τον Μπαράκ η Μισέλ Ομπάμα-Οι απουσίες από εκδηλώσεις και οι φήμες για διαζύγιο
Πόσα έβγαλαν οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη σε μία ημέρα, μετά τη στροφή Τραμπ
Γιατί ο Τραμπ χτυπά την Κίνα στο εμπόριο-Πώς το Πεκίνο έγινε το «εργοστάσιο του πλανήτη»
Έγιναν viral τα βίντεο ΑΙ της Κίνας που τρολάρουν τους δασμούς και τον στόχο επανεκκίνησης της βιομηχανίας
Δεύτερη ανταλλαγή κρατουμένων μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον-Πώς συνδέεται με την Κύπρο