Λέει πως τον σκότωσε για να τον λυτρώσει (PHOTOS)

Εν ψυχρώ την ώρα που ξάπλωνε στο κρεβάτι του δέχθηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι ο 70χρονος. Ύποπτος για το φονικό ο 39χρονος γιός του, ο οποίος φαίρεται αμέσως μετά τον πυροβολισμό να τηλεφώνησε στο νοσοκομείο και να είπε πως πυροβόλησε τον άρρωστο πατέρα του για να τον λυτρώσει απο τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
 
 
Πρόκειται για Παλαιστινίους οι οποίοι διαμένουν στην Κύπρο τα τελευταία 40 χρόνια. Ο πατέρας ήταν μέλος της διπλωματικής αποστολής των Παλαιστινίων στην Κύπρο από το 1975 έως και το 2008.
 
 
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος διενήργησε αυτοψία στην σκηνή, το θύμα δέχθηκε ένα πυροβολισμό στο κεφάλι με περίστροφο.
Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Δημήτρης Δημητρίου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι γείτονες τηλεφώνησαν στην αστυνομία και έδωσαν την πληροφορία ότι σε παρακείμενη οικία ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Ο κ. Δημητρίου είπε ότι ο δράστης τηλεφώνησε και αυτός και ζήτησε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον πατέρα του στο νοσοκομείο. Όταν ο νεαρός αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας βγήκε στο μπαλκόνι με τα χέρια ψηλά και περίμενε να τον συλλάβουν.

 

Δίπλα από τον νεκρό βρέθηκε έμφορτο  περίστροφο η προέλευση του οποίου διερευνάται όπως και η αιτία που έσπρωξε τον δράστη να δολοφονήσει τον πατέρα του. Την ώρα του φόνου στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγος του θύματος. Το ζεύγος είχε άλλα δυο παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Γείτονες πάντως έκαναν λόγω για ήσυχη οικογένεια η οποία δεν ενόχλησε ποτέ κανένα με την συμπεριφορά της. Έκαναν ακόμα λόγο για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο δράστης ο οποίος δεν εργαζόταν και δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι.
Η αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο και τον ανακρίνει για να διαλευκάνει πλήρως την τραγωδία.
 
 

Δειτε Επισης

Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Οι λόγοι για έλλειψη επαγγελματιών οδηγών στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Μεταφορών
Στην Επιτροπή Παιδείας το καθεστώς εκπαιδευτικών αορίστου χρόνου
Έξω από Προεδρικό και Σπίτι Ευρώπης στις 3/10 οι αγελαδοτρόφοι
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Στα κατεχόμενα λειτουργούν 22 «πανεπιστήμια» με 80.000 ενεργούς φοιτητές
Ζητούν απαντήσεις από ΠτΔ και ΕΕ για τους κανονισμούς για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»