Πνέει τα μένεα κατά Μασούρα και ΔΗΣΥ ο Περδίκης

Σφόδρα ενοχλημένος από την παραίτηση του Αντιπροέδρου του Κινήματος Οικολόγων, Ανδρέα Μασούρα, είναι  ο Πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Περδίκης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από την κίνηση αυτή βρίσκεται ο ΔΗΣΥ. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΔΗΣΥ χρησιμοποιεί σαν το όπλο τη λιποταξία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Περδίκης.
 
Μιλώντας στο reporter.com.cy, ο κ. Περδίκης χαρακτήρισε ύβρη το γεγονός ότι ο κ, Μασούρας επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να υποβάλει την παραίτηση του. «Λίγο μετά την τραγική στιγμή του αποχαιρετισμού ενός δικού μας ανθρώπου, της Εύης Θεοπέμπτου, η οποία παρά τις οποιεσδήποτε διαφωνίες της με την πλειοψηφία (του κινήματος) σε διάφορα θέματα, ήταν πάντα πιστή, συνεπής, πρόθυμη να καταθέσει δημοκρατική την άποψη της, έλαβα την επιστολή παραίτησης του κ. Μασούρα. Αυτό το θεωρώ ύβρη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Έκανε εκ νέου λόγο για λιποταξία, καθώς, όπως είπε, την ώρα που το Κίνημα παλεύει να αντιμετωπίσει  «τα τέρατα και τα φίδια, το τέρας του κατεστημένου και του διπολισμού που θέλει να μας φάει», να γίνεται μια τέτοια κίνηση από ένα στέλεχος των Οικολόγων. «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΔΗΣΥ χρησιμοποιεί σαν το όπλο τη λιποταξία», δήλωσε με νόημα. 
 
Ερωτηθείς εάν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την συγκεκριμένη παραίτηση, ο κ. Περδίκης ανέφερε ότι αν και δεν γνωρίζει,  οι εφημερίδες κάνουν λόγο για σύγκλιση του κ. Μασούρα με τον ΔΗΣΥ.
 
Ο Πρόεδρος του Οικολόγων απέρριψε παράλληλα τις κατηγορίες Μασούρα για απομάκρυνση του Κινήματος από της αρχές της οικολογίας,  φέρνοντας ως παράδειγμα ότι μετά την κουραστική συνεδρία της Ολομέλειας χθες βράδυ, ο ίδιος έτρεχε να συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στην Αραδίππου για το θέμα παραχώρησης άδειας για τη δημιουργία εργοστασίου χρυσού.
 
  
 
 

Δειτε Επισης

Τήρηση διεθνούς δικαίου ζητά η Αννίτα με αφορμή την Ημέρα Γενοκτονίας Αρμενίων
Πρόεδρος: Η αντιμετώπιση προκλήσεων στην ενέργεια ο μεγάλος στόχος για ανταγωνιστικότητα οικονομίας
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Η Κύπρος μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν με Ερντογάν και Στάινμαϊερ
Υποβάλλονται την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για Δημοτικές Εκλογές και ΕΟΑ
Κ. Χατζηγιάννης: Οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών και Κοινοβούλια έχουν σημαντική συμβολή σε περιόδους συγκρούσεων
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Με προτείνοντες Κούσιο και Ηλιοφώτου καταθέτει την υποψηφιότητα του ο Χρίστος Τσίγκης
Ούρσουλα στην τελετή στο ΕΚ για 20χρονα διεύρυνσης-«Ηγετική η θέση της Κύπρου για τη βοήθεια προς τη Γάζα»
Αρχίζει διαδικασία επί παραβάσει κατά της Κύπρου η Κομισιόν-Δεν εφάρμοσε κανόνες της ΕΕ για καταπολέμηση της απάτης