Ιδού τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Παμπορίδη

Το πόθεν έσχες του Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη, δημοσιοποίησε χθες η κυβέρνηση, στη βάση της απόφασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, για διαφάνεια των περιουσιακών στοιχείων των Υπουργών.

Σύμφωνα με τη δήλωση περιουσίας, που έχει κάνει ο Υπουργός Υγείας στις 31 Ιουλίου του 2015, η καθαρή περιουσία του ανέρχεται στα 2.902.114 ευρώ.

Οι καταθέσεις του κ. Παμπορίδη ανέρχονται στις 11.553 ευρώ, ενώ το κόστος των ιδιόκτητων οχημάτων του (4 αυτοκίνητα, 1 μοτοσικλέτα, 1 βάρκα) ανέρχεται στα 272.435 ευρώ.

Εξάλλου, η τρέχουσα αξία της ακίνητης περιουσίας του αγγίζει τα 3.125.000 ευρώ, ενώ το κόστος των χρεωστών ανέρχεται σε 2.309.258 ευρώ.

Τέλος, η αξία των δανείων και παρατραβηγμάτων του ανέρχεται στις 651.182 ευρώ.

Δειτε Επισης

Λάβρος ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό-«Δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, ενήργησε με δόλο»
Συντετριμμένος ο Τυχικός μετά την έκπτωσή του από τη Μητρόπολη-Αρνείται τα περί αποτειχισμού
Οι τρεις καταγγελίες που έριξαν τον Τυχικό από τον θρόνο της Μητρόπολης-Χειροτόνησε αποτειχισμένο στη Θεσσαλονίκη
Δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν-Πιθανή συνάντηση με Τραμπ
Ικανοποίηση ΥΠΕΣ για την έγκριση της πρότασης της Κυβέρνησης για ψήφο στα 17-«Εμπιστευόμαστε τους νέους μας»
Συνάντηση με τον Φινλανδό ομόλογό του πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-Άριστες οι διμερής σχέσεις
Ομόφωνο ναι της Ολομέλειας για δικαίωμα ψήφου από τα 17-Σε ισχύ από τις Προεδρικές του 2028
Βελτίωση της ποιότητας του νερού δείχνουν οι έλεγχοι των Βάσεων στο Lady’s Mile-«Ασφαλείς για κολύμβηση»
Καταδίωξη σκάφους με πυροβολισμούς ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ένα πρόσωπο
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»