Άρχισε ο Παγκύπριος οδικός έρανος του ΠΑΣΥΚΑΦ

 Ο Παγκύπριος οδικός έρανος «Μαζί στη ζωή» του ΠΑΣΥΚΑΦ,  ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο  της Εκστρατείας Οικονομικής Ενίσχυσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων έχει αρχίσει καλώντας όλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των εθελοντών του Συνδέσμου, που βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους, συνεισφέροντας από το υστέρημά τους για τη στήριξη των συναθρώπων μας με καρκίνο.

Με μήνυμα "Φωτογραφίζουμε τη ζωή γιατί μας ανήκει", ο έρανος διεξάγεται βάσει του νόμου για τη διενέργεια εράνων 41/73, κεφ. 95 και τους σχετικούς κανονισμούς.  Όλοι οι εθελοντές φέρουν μαζί τους την εξουσιοδότηση για τον έρανο. Εισφορές γίνονται επίσης δεκτές μέσο διαδικτύου καθώς και με απευθείας αποστολή μηνύματος sms στον αριθμό 7060 με ένδειξη «pasykaf» κενό και μετά τον αριθμό «1» για €1 ή «3» για €3 ή «5» για €5.

Ο οικονομικός στόχος του ΠΑΣΥΚΑΦ σε αυτή την εκστρατεία είναι η συλλογή του ποσού των €500000, το οποίο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των Υπηρεσιών Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας, καθώς και για τη συνέχιση και εξέλιξη όλων των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, στην Κυπριακή κοινωνία. Στο φάσμα αυτό εμπίπτουν επίσης, οι υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Φυσιοθεραπείας, οι Κλινικές Λεμφοιδήματος, η υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών, τα Κέντρα Ημέρας καθώς και τα Προγράμματα Διαφώτισης για μείωση των περιστατικών καρκίνου και της θνησιμότητας.  Όλες οι υπηρεσίες και τα προγράμματα προσφέρονται παγκύπρια σε όλους, δωρεάν.                                                

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά το Μέγα Χορηγό της εκστρατείας, την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το Διαχρονικό Χορηγό, την Universal Life, τον Υποστηρικτή USB Bank, το Costa Coffee, τον Τηλεποικινωνιακό Χορηγό CYTA, την MarketWay, όλα τα ΜΜΕ, το KCineplex, καθώς και όλους τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία ‘Μαζί στη ζωή’.  

Όσοι από το κοινό ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΥΚΑΦ ή και να συνεισφέρουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 22 345444. 

 

 



Δειτε Επισης

Kινδυνεύει να τεθεί σε υπολειτουργία το Κεντρικό Σύστημα Μητρώων Κρατικών Ενισχύσεων-Καμπανάκι από Έφορο
Τελέστηκαν στη Λευκωσία τα εγκαίνια Υπαίθριου Ψηφιακού Διαδραστικού Μουσείου
Επ. Ισότητας: Στόχος να δίνονται χώρος και φωνή στις γυναίκες
Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής–Τρεμιθούσας
Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Καθησυχάζουν οι ειδικοί για τον παρβοϊό στην Κύπρο-Τα συμπτώματα και ο τρόπος μετάδοσης στα παιδιά
Απονομή σε Κύπρια 1ου Βραβείου Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO