Κουλίας προς ηγέτες κέντρου: Ενωθείτε τώρα αλλιώς κάνω κόμμα

Με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε πριν από λίγο στον « Ρεπόρτερ» τα  δημοσιεύματα που τον φέρνουν να ιδρύει κόμμα ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας.
 
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας εξήγησε πως για αυτόν δεν είναι αυτοσκοπός η ίδρυση κόμματος, αλλά η συνένωση των δυνάμεων του Κεντρώου χώρου για το καλό της Κύπρου.
 
«¨Έχω ήδη κάνει επαφές και διαμήνυσα στους ηγέτες των κομμάτων του κέντρου, Νικόλα, Μαρίνο και Λιλλήκα πως πρέπει να φέρουν τον νου τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του τόπου, αλλιώς θα το κάνω εγώ είπε χαρακτηριστικά» ο κ. Κουλίας.
 
 Δεν το κάνω από ιδιοτροπία αλλά από την ανάγκη να αναχαιτίσουμε τα κακά που προκάλεσαν στο τόπο τα δύο μεγάλα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επισήμανε.
 
«Μήπως ψάχνετε στέγη για τις προσεχείς βουλευτικές», ρωτήσαμε τον κύριο Κουλία για να απαντήσει πως θα ήταν ο πιο ευτυχής άνθρωπος εάν ένοιωθε πως ο τόπος ήταν σε καλά χέρια και θα έμενε στο γραφείο του.
 
« Τώρα όμως  η Κύπρος  χρειάζεται το Κέντρο πιο πολύ από ποτέ», πρόσθεσε αφήνοντας να νοηθεί πως με τα δεδομένα  που υπάρχουν τώρα θα είναι υποψήφιος για άλλη μια φορά. ( το τελευταίο συμπέρασμα είναι δικό μας  από την συζήτηση που είχαμε πριν από λίγο με τον Ζαχαρία Κουλία).
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα