Και τώρα ευρω-ομόλογο

Σε νέα έκδοση διάρκειας δέκα χρόνων προχωρεί το Υπ.Οικονομικών  
 
Στην έκδοση νέου ευρω-ομολόγου δεκαετούς διάρκειας θα προχωρήσει σήμερα  η Κυπριακή Δημοκρατία όπως ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Οικονομικών.
Το Υπουργείο απηύθυνε επίσης πρόσκληση προς τους κατόχους υφιστάμενων ευρω-ομολόγων για ανταλλαγή με τα νέα δεκαετή ομόλογα.
Για τους πλήρεις όρους των εκδόσεων το υπουργείο Οικονομικών παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους σε σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.
 
 

Δειτε Επισης

Ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε απουσίες παιδιών ο Πρόεδρος-«Πρακτικά ανέφικτη η ρύθμιση»
Νέα τοποθέτηση από Άλμα στον απόηχο των αντιδράσεων για τη φονική πυρκαγιά
Κατήγγειλε παρεμβάσεις της Τουρκίας στις «εκλογές» του 2020 ο Ακιντζί-Αντέδρασε ο Τατάρ
Καταθέτει επίσημα τη δήλωση ενδιαφέροντος της για τον κανονισμό SAFE η Κύπρος
Ενημέρωσε την Επίτροπο Κος ο Φιντάν για την άτυπη διευρυμένη στη Νέα Υόρκη
Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ στις πυρόπληκτες περιοχές-Σύσκεψη με κοινοτάρχες στη Βάσα Κοιλανίου
Ραουνά: Η Κυπριακή Προεδρία να αφήσει το στίγμα της σε μία περίοδο πολυάριθμων προκλήσεων
Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Πρόεδρο Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
Ζητά παραιτήσεις από Κυβέρνηση το Άλμα-«Ενώ η κοινωνία ζητά ευθύνες, ο Πρόεδρος στήνει επικοινωνιακά shows»
Ερευνητική Επιτροπή για την πυρκαγιά προτείνει η ΔΗΜΑΛ-«Χωρίς απόδοση ευθυνών και έρευνα, η ιστορία θα επαναληφθεί»