Συνελήφθη ο Σώρρας

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά την ομιλία του στη Ρόδο ο Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος ο οποίος είχε δηλώσει ότι «θα έθετε στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης 600 δις δολάρια για να αποπληρώσει το χρέος».
 
Όπως μεταδίδει topontiki, τη σύλληψη ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του, η οποία κινήθηκε μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του ίδιου και ακόμα τριών μελών της οργάνωσής του, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήγο, κάτοικο Ρόδου.
 
Στην ομιλία του κ. Σώρρα παρευρέθησαν πάνω από 100 άτομα, τα οποία στη συνέχεια, επικαλούμενα δηλώσεις του, έλεγαν ότι ο Α.Σώρρας θα ιδρύσει κόμμα. Ο ίδιος φέρεται μάλιστα να υποσχέθηκε παράλληλα 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο, αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, το μεσημέρι της Δευτέρας, για να αποφασιστεί αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή αν θα δικαστεί στο αυτόφωρο.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή: THE HUFFINGTON POST
 

Δειτε Επισης

Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο στο Μαυρομμάτι-Απλογούνται οι δεκατέσσερις κατηγορούμενοι
«Μου ζήταγε χρήματα για να μην κάνει αρνητικά δημοσιεύματα»-Η τοποθέτηση της Μακρή για τον εκβιασμό
Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας-Πρόκειται για Πολωνό πατέρα δύο παιδιών
Περιμένει τα F-35 από τον Τραμπ ο Ερντογάν-«Η ανησυχία της Ελλάδας είναι άτοπη και χωρίς νόημα»
Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή
«Τσακίσου φέρε 150 ευρώ και φύγε»-Οι προκλητικοί διάλογοι των τελωνειακών που χρηματίζονταν
Τα δεδομένα στην υπόθεση Καλογήρου μετά την παράδοση της ιατροδικαστικής έκθεσης στην Αστυνομία
Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή
Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος της δολοφονίας στην Ελλάδα-Πού στρέφονται οι έρευνες για το δολοφόνο
«Ήμουν γεμάτη αίματα, με απείλησαν να μη μιλήσω»-Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης θύματος βιασμού