Συνελήφθη ο Σώρρας

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά την ομιλία του στη Ρόδο ο Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος ο οποίος είχε δηλώσει ότι «θα έθετε στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης 600 δις δολάρια για να αποπληρώσει το χρέος».
 
Όπως μεταδίδει topontiki, τη σύλληψη ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του, η οποία κινήθηκε μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του ίδιου και ακόμα τριών μελών της οργάνωσής του, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήγο, κάτοικο Ρόδου.
 
Στην ομιλία του κ. Σώρρα παρευρέθησαν πάνω από 100 άτομα, τα οποία στη συνέχεια, επικαλούμενα δηλώσεις του, έλεγαν ότι ο Α.Σώρρας θα ιδρύσει κόμμα. Ο ίδιος φέρεται μάλιστα να υποσχέθηκε παράλληλα 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο, αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, το μεσημέρι της Δευτέρας, για να αποφασιστεί αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή αν θα δικαστεί στο αυτόφωρο.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή: THE HUFFINGTON POST
 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε η λήψη των οργάνων του 14χρονου που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο
ΒΙΝΤΕΟ: Ελικόπτερο έπεσε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης
Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία συνέστησε ο Μητσοτάκης-Ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Νετανιάχου με πρωτοβουλία του Ισραήλ
Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο «ήρωας του Αράχθου»
Ντοκουμέντα από τις συναντήσεις αρχηγού με μέλη κυκλώματος στο ΕΦΚΑ-Κρύβονταν με «ghost phone»
«Θωρακίζονται» ευαίσθητοι στόχοι στην Ελλάδα-Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ
«Η καρδιά του θα γίνει αετός»-Δωρίζουν τα όργανα των παιδιών που πνίγηκα στον Άραχνο οι γονείς τους
Στην Ελλάδα το αεροπλάνο του Νετανιάχου-Μετέφερε τον Ισραηλινό πρέσβη
Εγκεφαλικά νεκρά τα δύο παιδιά που έπεσαν στον Άραχθο-Δωρίζουν τα όργανα του ενός ανήλικου