Βροχές σε ολόκληρη την Κύπρο

Βροχές που σε πολλές περιπτώσεις προκάλεσαν και προβλήματα σημειώνονται από χθες βράδυ σε ολόκληρη σχεδόν την Κύπρο.
 
Λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε χθες βράδυ στην Πάφο, δύο αεροσκάφη  προχώρησαν  σε εκτροπή και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.  Και οι δυο πτήσεις προέρχονταν από βρετανικά αεροδρόμια».
 
Λγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν κρίθηκε ότι οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή της Πάφου είχαν βελτιωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό, τα δυο αεροσκάφη αναχώρησαν εκ νέου για τον αρχικό τους προορισμό, όπου και προσγειώθηκαν χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα.
Σημειώνεται πως το  η Πυροσβεστική Υπηρεσία  το τελευταίο 24ωρο ανταποκρίθηκε σε 32 κλήσεις για βοήθεια,18 πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Υπηρεσίας.
 
Θα συνεχιστούν οι βροχές
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα δυνατό να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και αργότερα τα βόρεια όπου θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος στις περισσότερες περιοχές και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου σταδιακά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη και την Τετάρτη αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη.
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της