Εκπρόσωπος: Η οικονομική μας πολιτική φέρνει αποτελέσματα

 Η Κυβέρνηση, με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, χαιρετίζει τη διπλή αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας από τον Οίκο Αξιολόγησης Fitch.
 
“Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας της Κυβέρνησης, της Βουλής, των κοινωνικών εταίρων και πάνω από όλα του κυπριακού λαού,” τονίζει ο Εκπρόσωπος.
 
Η συνετή και συνεπής οικονομική πολιτική και η προσπάθεια για μεταρρύθμιση και εκσυγχρονισμό, σημειώνει, φέρνει αποτελέσματα και αναγνωρίζεται διεθνώς.
 
“Η μεγάλη αυτή προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια επιμονή και προσήλωση για την πλήρη αποκατάσταση της κυπριακής οικονομίας προς όφελος πάντοτε των πολιτών,” επισημαίνει στη δήλωσή του.
 
ΚΥΠΕ
 
 

Δειτε Επισης

Έως και 70% οι απώλειες νερού σε κοινότητες-«Δεν αρκεί το κονδύλι των 8 εκατ. ευρώ που δόθηκε στους ΕΟΑ»
Προειδοποιεί για παραπλανητικά sms για ανεξόφλητους λογαριασμούς η ΑΗΚ-Συστήνει προσοχή
Απαντά σε ΟΣΑΚ το ΑΚΕΛ για τον Συνήγορο του Ασθενούς-«Να εξηγήσει δημόσια ποια είναι τα αλλότρια κίνητρα»
Πάει στη Βουλή η πρόταση νόμου για αυτοκατανάλωση και αποθήκευση ενέργειας από φωτοβολταϊκά
Ζητά ουσιαστικές αλλαγές στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας το Volt
Από τα 740 μόλις τα 40 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα έλαβαν άδειες λειτουργίας
Υπεραμύνονται τον Συνήγορο του Ασθενούς ΟΣΑΚ και Δίπλαρος-Τα βάζουν με ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ
Σάλος με ναζιστικό χαιρετισμό σε Γυμνάσιο-Με οδηγίες Μιχαηλίδου ζητήθηκε έκθεση γεγονότων
Ζήτησαν αύξηση της κρατικής χορηγίας οι φορείς για λειτουργία Συμβουλίων Κοινοτικού Εθελοντισμού
Τον νόμο «Lobbying» παρουσίασε στον ΔΣΜΚ η Αρχή κατά Διαφθοράς