Πέθανε πάνω στα νεύρα του 60χρονος στην Λεμεσό

Σε αιφνίδιο θάνατο αποδίδεται η απώλεια της ζωής 60χρονου από την Συρία, που ευρισκόμενος χθες βράδυ στο κέντρο της Λεμεσού, έχασε τις αισθήσεις του και οδηγήθηκε στο μοιραίο.  Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, όταν 32χρονος Σύρος εμφανίστηκε έξω από κέντρο που βρίσκεται απέναντι από το Μόλο στη Λεμεσό και άρχισε να προκαλεί αναστάτωση και να βρίζει τους θαμώνες.
 Ο 60χρονος που ήταν συγγενικό πρόσωπο του 32χρονου, σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να τον κυνηγά. Πάνω στο κυνηγητό ο 60χρονος έπεσε στο έδαφος, σηκώθηκε και ακολούθως έπεσε για δεύτερη φορά. Περαστικοί τον βοήθησαν, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο 60χρονος ξεψύχησε στα χέρια τους. Στο σημείο κατέφθασαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για έρευνες και εξετάσεις, ενώ κλήθηκε και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους για να διενεργήσει αυτοψία.
Οι πρώτες έρευνες «δείχνουν» αιφνίδιο θάνατο, καθώς ο άτυχος 60χρονος δε φέρει χτυπήματα. Εκδοχή που ενισχύουν και οι μαρτυρίες θαμώνων που εξασφάλισαν οι ανακριτές του ΤΑΕ. 
 

Δειτε Επισης

Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αγώνας για μια εξέταση στο ΤΑΕΠ-Καταγγελίες για ώρες ταλαιπωρίας ασθενών χωρίς καν να εξεταστούν
Σύγχυση για τα φαρμακεία στην Αγία Νάπα-Πώς απαντούν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες
Παναγιώτου: Γνώμονας η κοινωνική δικαιοσύνη για συνταξιοδοτικό, ΑΤΑ, ρύθμιση εργασίας
Αποτεφρωτήριο μέχρι το 2030 ζητά η Κυπριακή Εταιρεία Αποτέφρωσης Νεκρών
Τμήμα Περιβάλλοντος: Εξετάζονται μελέτες για έκθεση επιπτώσεων στην Ζώνη Ειδικής Προστασίας Αγ.Θέκλας
Άρχισε η υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος-Προθεσμία μέχρι 31 Ιουλίου
Περιστατικά εχινόκοκκου σε σκύλους στον Κάμπο Τσακκίστρας
Το 50% των ανακυκλώσιμων στην Κόσιη θάβονται-«Στα όριά της η κατάσταση»
Από το 2009 συνεχίζεται ο διάλογος για το μητρώο καλλιτεχνών-Επί τάπητος όροι και προϋποθέσεις