Για παράνομη εισαγωγή φαρμάκων κατηγορούν τον Σιζόπουλο

Καταγγελίες για παράνομη εισαγωγή φαρμάκων στην Κύπρο, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, κατά του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου. Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Πολίτης και επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο πρωινό δρομολόγιο ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

Η αστυνομία διερευνά καταγγελία γυναίκας η οποία υποστηρίζει ότι η ίδια μετέφερε παράνομα στην Κύπρο για λογαριασμό του Προέδρου της ΕΔΕΚ, ποσότητες φαρμακευτικών σκευασμάτων που χρησιμοποιεί ο κ. Σιζόπουλος, ως δερματολόγος, στο ιατρείο του.

Όπως είπε ο κύριος Αγγελίδης η διερεύνηση της υπόθεσης είναι σε αρχικό στάδιο αφού έχουν ληφθεί μόνο ορισμένες καταθέσεις ενώ ο ίδιος ο κ. Σιζόπουλος δεν έχει ακόμα κληθεί να καταθέσει .

Σιζόπουλος : Σκευωρία με πολιτική διάσταση

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Σιζόπουλος σε δηλώσεις του στο Πρωινό δρομολόγιο διέψευσε τις καταγγελίες και έκανε λόγο για σκευωρία που έχει πολιτική διάσταση, και η οποία θα καταρρεύσει. Είναι είπε προσπάθεια φίμωσης του και εκτροπής της κοινής γνώμης. Κάποιοι, ανέφερε, θέλουν τη σύγκρουση και τον πόλεμο και έστειλε το μήνυμα ότι θα τα έχουν. Δεν είμαι απ' αυτούς, επεσήμανε ο κύριος Σιζόπουλος που υποχωρούν, που υποκύπτουν, που σιωπούν. Να ξέρουν, τόνισε, ότι έχω στοιχεία για πολλούς.

Υποστήριξε πως δεν υπάρχει ποινική υπόθεση καθώς το φάρμακο κυκλοφορεί με άδεια στην ΕΕ και δεν απαγορεύεται η διακίνηση του στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν έχει κάνει καμία εισαγωγή και καμία πώληση όπως είπε. Ο ίδιος, κατέληξε  το χρησιμοποιεί ως γιατρός από το 1999.

Πηγή: Πολίτης, Ρικ ραδιόφωνο

Δειτε Επισης

Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αγώνας για μια εξέταση στο ΤΑΕΠ-Καταγγελίες για ώρες ταλαιπωρίας ασθενών χωρίς καν να εξεταστούν
Σύγχυση για τα φαρμακεία στην Αγία Νάπα-Πώς απαντούν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες
Παναγιώτου: Γνώμονας η κοινωνική δικαιοσύνη για συνταξιοδοτικό, ΑΤΑ, ρύθμιση εργασίας
Αποτεφρωτήριο μέχρι το 2030 ζητά η Κυπριακή Εταιρεία Αποτέφρωσης Νεκρών
Τμήμα Περιβάλλοντος: Εξετάζονται μελέτες για έκθεση επιπτώσεων στην Ζώνη Ειδικής Προστασίας Αγ.Θέκλας
Άρχισε η υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος-Προθεσμία μέχρι 31 Ιουλίου
Περιστατικά εχινόκοκκου σε σκύλους στον Κάμπο Τσακκίστρας
Το 50% των ανακυκλώσιμων στην Κόσιη θάβονται-«Στα όριά της η κατάσταση»
Από το 2009 συνεχίζεται ο διάλογος για το μητρώο καλλιτεχνών-Επί τάπητος όροι και προϋποθέσεις