Άνοιξε μέτωπο Τρύφωνος – Θεμιστοκλέους

Κόντρα που προφανώς πηγάζει από τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την πολιτική  και την κοινωνία ξέσπασε ανάμεσα στον  βουλευτή του ΔΗΣΥ Αντρέα Θεμιστοκλέους και τον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στις επιλογές του Αβέρωφ Νεοφύτου για το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις προσεχείς βουλευτικές.
 
Αν και ο ίδιος ο Τάσος Τρύφωνος δεν  έχει δεχθεί καμία κρούση μέχρι στιγμής και  επί του παρόντος φαίνεται να μην  τον ενδιαφέρουν οι εκλογές, σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να είναι ανάμεσα στις επιλογές του Αβέρωφ.
 
Το σχόλιο του προκάλεσε την αντίδραση του νυν βουλευτή Αντρέα Θεμιστοκλέους ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook :
« Ο γνωστός Τάσος Τρύφωνος εξέφρασε εχτές από το ράδιο την ευχή Να μην είναι στο ίδιο κοινοβούλιο με τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους και ελπίζει ότι αυτή τη φορά ο κόσμος θα κρίνει καλύτερα.
Αδυνατώ να αντιληφθώ σε τι έφταιξα του ανδρός τούτου!
Υ.Γ
Κι η ταπεινότητα μου ελπίζει ότι ο κόσμος και δη ο Συναγερμικός κόσμος, αυτή τη φορά θα κρίνει καλύτερα!».

 
 

Δειτε Επισης

Φουντώνει η κόντρα Κυβέρνησης και ΑΚΕΛ-«Απέδειξαν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν»
Απαντά σε Λετυμπιώτη το ΑΚΕΛ-«Αν θέλουν να φανούν χρήσιμοι ας απαντήσου τι θα κάνουν για εργαζόμενου»
Απαντά σε Στεφάνου για τους χαμηλόμισθους ο Λετυμπιώτης-«Λέει μισή αλήθεια»
Μεταβαίνει σε Ισπανία και Πορτογαλία ο ΠτΔ-Βλέπει Σάντσεθ, Βασιλιά Φελίπε και Μουντενέγκρο
Η εξαργύρωση της διπλωματίας, οι λύσεις στο υδατικό και η «στεγνή» αντιπολίτευση
Ελληνικά ΜΜΕ: Ανοίγει 38 χρόνια μετά τουρκικό λιμάνι για περίπου 1100 κυπριακά πλοία
Συνομιλίες ΠτΔ στο Βατικανό με αρχηγούς κρατών και άλλους αξιωματούχους-Πάει Ισπανία την Κυριακή (pics)
Το μήνυμα του ΠτΔ μετά την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου-«Εργάστηκε με αφοσίωση»
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στον Πάπα πριν την έναρξη της κηδείας του
Αναχωρεί για το συνέδριο του ΕΛΚ η Αννίτα Δημητρίου-Θα θέσει τις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας