Έτρεξαν με… χρώμα για το παιδογκολογικό

Η διεθνής εκδήλωση Run in Colour ολοκληρώθηκε με 6.000 πολίτες που έτρεξαν με χρώματα και στόχο τη στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Run in Colour – Τρέξε μέσα στο χρώμα –διοργανώθηκε στις 17 Οκτωβρίου στην Λεμεσό με συμμετοχή έξι χιλιάδων πολιτών και με στόχο να προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε όλους αλλά και να στηρίξει τα παιδιά του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

 


Η εκδήλωση παρουσιάζεται από την Τράπεζα Κύπρου, αποτέλεσε την εναρκτήρια εκδήλωση των Λεμεσίων και έχει μεγάλους χορηγούς την ΜΤΝ, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Orbex.

Το Run in Colour έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια 200 εθελοντών, 67 επιχειρήσεων που στήριξαν το σκοπό, χιλιάδων πολιτών αλλά και χορηγών που πίστεψαν στις δυνατότητες της εκδήλωσης.

 

 

 

 


Στη διαδρομή όλοι περνούσαν μέσα από θαλάμους που πετούσαν χρώματα με αποτέλεσμα στην ολοκλήρωση της διαδρομής όλοι να είναι πολύχρωμοι. Μετά την διασκεδαστική διαδρομή χρωμάτων οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ από τους Jimmy D και τους παραγωγούς του OFF radio.

 


Το Run in Colour άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με κύρια χαρακτηριστικά το χρώμα και τη διασκέδαση. Στο μουσικό φεστιβάλ βροχή από χρώματα πλημμύρισε τον κόσμο του Run in Colour και το σκηνικό ήταν μαγευτικό. Οι συμμετέχοντες του Run in Colour πήραν με το εισιτήριό τους αναμνηστικό μπλουζάκι, προστατευτικά γυαλιά και τσάντα Run in Colour.

Η ομάδα των διοργανωτών, Λυδία Ζαννέττου και Νικόλας Νικολή, δήλωσαν ότι “εισάγουμε στην χώρα μας μια διεθνής εκδήλωση που στόχο έχει την κινητοποίηση των πολιτών για να στηρίξουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που το χρειάζονται περισσότερο και παράλληλα την προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας χρωμάτων σε όλους”.

“Τα καταφέραμε και στόχο έχουμε να διοργανώσουμε το Run in Colour σε όλες τις πόλεις της Κύπρου αλλά και στην μεσόγειο”, ανέφεραν.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»