Πολίτης και αστυνομικός συνέλαβαν διαρρήκτη στη Λεμεσό

  Πολίτης και αστυνομικός συνέλαβαν διαρρήκτη στη Λεμεσό
Πως συνεργάστηκαν και τον εντόπισαν την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει
 
Καθοριστική θεωρείται η κινητοποίηση πολίτη και αστυνομικού στη Λεμεσό, για τη σύλληψη διαρρήκτη διαμερίσματος,  βράδυ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λοχίας της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, ενημερώθηκε γύρω στις 23:15 από φιλικό του πρόσωπο για τη διάρρηξη διαμερίσματος πολυκατοικίας αλλά και την πιθανή παρουσία του διαρρήκτη στη σκηνή.

Αμέσως ο λοχίας ενημέρωσε την Αστυνομία και μετέβη στην πολυκατοικία, μαζί με περιπολικά της Αστυνομίας, ενώ κατά τη διάρκεια έρευνα που ακολούθησε κι ενώ ο λοχίας βρισκόταν στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και συνομιλούσε με ένοικο διαμερίσματος, άγνωστος άνδρας, που είχε το πρόσωπό του καλυμμένο με κουκούλα, προσπάθησε να διαφύγει.

Ο λοχίας αντέδρασε και κατάφερε να συλλάβει τον επίδοξο διαρρήκτη, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είναι 40χρονος Ιορδανός, με κυπριακή υπηκοότητα, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, κάνναβης, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας κι ένας σουγιάς, με λεπίδα μήκους 7,5 εκατοστών. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν επίσης τρία μανικετόκουμπα κι ένας χρυσός αναπτήρας, τα οποία όπως διαπιστώθηκε κλάπηκαν από διαμέρισμα, στην εν λόγω πολυκατοικία.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, ένοικος της πολυκατοικίας, εντόπισε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή, ένα κλειδί αυτοκινήτου και ένα εργαλείο κοπής πούρων.

Εντός της τσάντας, εντοπίστηκαν επίσης ποσότητα κάνναβης, βάρους 11,5 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, βάρους 5,2 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα άγνωστης σκόνης, μπεζ χρώματος, βάρους 10 γραμμαρίων περίπου.

Στη τσάντα ανεβρέθηκε κι ένα δελτίο ταυτότητα που ανήκει σε 20χρονο Παλαιστίνιο ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του 40χρονου κι εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της