O καιρός σήμερα

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά τοπικά στα ορεινά βόρειοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, τοπικά, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τη νύκτα θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το... εκατοστάρι του και φέτος ο πάτερ Ηρακλείδιος στο Παραλίμνι
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυξάνονται οι εργαζόμενοι στην Κυβέρνηση, οι λιγότεροι στις Δυνάμεις Ασφαλείας-Παραμένουν οι πιέσεις για νοικοκυριά
Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα-Πολίτες εγκλωβίζονται στις δαιδαλώδεις διαδικασίες και τα λάθη του συστήματος
Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»