Καλή αρχή Ρεπόρτερ!

     Πριν από μερικές βδομάδες, μια ομάδα ανθρώπων, οι περισσότεροι άγνωστοι μεταξύ μας, συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, κάνοντας μια νέα επαγγελματική αρχή και έχοντας ένα κοινό στόχο. Τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου ειδησεογραφικού portal και μιας εφημερίδας που θα επανακαθορίσουν την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία στην Κύπρο. Ένας στόχος δύσκολος αλλά όχι ανέφικτος. Η ενασχόληση με το νέο αυτό εγχείρημα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για όλους όσοι αγαπάμε αληθινά αυτή τη δουλειά ανεξάρτητα από ποιο πόστο την υπηρετούμε.
 
    Ούτε που φανταζόμουν πριν από μερικούς μήνες ότι σήμερα  θα βρισκόμουν μπροστά στον υπολογιστή, σ'ένα γραφείο κατακλεισμένο από πρόχειρες έγχρωμες σελίδες tabloid εφημερίδας, να προσπαθώ να μάθω ένα νέο πρόγραμμα, γράφοντας παράλληλα γι’ αυτό το project  που μπήκε στη ζωή μου γεμίζοντάς τη με νέες ιδέες, όρεξη για έρευνα αλλά και δημιουργία.  
 
      Το νέο αυτό  εγχείρημα σε ένα ομολογουμένως δύσκολο χώρο όπως είναι αυτός της ενημέρωσης, αλλά και οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί  σίγουρα θα αποτελέσουν  εφαλτήριο και για προσωπικό επαναπροσδιορισμό και αυτοβελτίωση καθώς είναι μια πρόκληση που τροφοδοτεί τη σκέψη, εξάπτει τη φαντασία και καλλιεργεί μια ερευνητική διάθεση.
   Το βαφτίσαμε "Ρεπόρτερ" και από σήμερα μπαίνει και στη δική σας ζωή ευελπιστώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη και γιατί όχι και την αγάπη σας. Αποτελεί προϊόν συλλογικής δουλειάς, γεγονός που δημιουργεί προστιθέμενη αξία μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες επιτυχίας.
 
    Κάθε αρχή και δύσκολη είπε κάποτε κάποιος και είχε απόλυτο δίκαιο. Αυτό όμως που επιλέγω εγώ να κρατήσω είναι ένα άλλο μότο, που ήδη καταχώρησα στα αγαπημένα μου: «Πάντα να ξαναρχίζεις».
  Στο συγκεκριμένο blog θα μοιράζομαι μαζί σας τις προσωπικές μου απόψεις και σχόλια για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και την κοινωνία ευρύτερα.
  Ευπρόσδεκτη είναι και η δική σας άποψη.
 
Καλή αρχή Ρεπόρτερ!
 
 

Δειτε Επισης

Η Ποινική και Πειθαρχική ευθύνη των μελών της Αστυνομίας/Εθνικής φρουράς στην υπόθεση του Θανάση Νικολάου
Επιλογή για το μέλλον της Ευρώπης
Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»
Η προστασία από τις περιβαλλοντικές αλλαγές ως ανθρώπινο δικαίωμα,
Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων