Θλίψη και κατήφεια στην Παραμύθα για το οικογενειακό δράμα

Ακόμη δεν μπορούν να κατανοήσουν στην Παραμύθα, την αιτία του προχθεσινού οικογενειακού εγκλήματος, με θύμα τον 19χρονο εθνοφρουρό Οδυσσέα Θεμιστοκλέους και φερόμενο δράστη τον 70χρονο πατέρα του Τιμολέοντα. Συγγενείς, φίλοι και γείτονες επισκέπτονται το σπίτι της οικογένειας, προσπαθώντας με κάποια λόγια παρηγοριάς να δώσουν κουράγιο στον αδελφό, την μητέρα και την γιαγιά του αδικοχαμένου νεαρού.
Αύριο Σάββατο, θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου Οδυσσέα με στρατιωτικές τιμές, από την εκκλησία Παναγίας Χρυσοπλατυτέρας στην Παραμύθα.
Βελτίωση εξάλλου παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του πατέρα του άτυχου Οδυσσέα, φερόμενου ως παιδοκτόνου, Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πάλη με τον μεγαλύτερο του γιο όταν μετά την διάπραξη του φόνου ο νεαρός προσπάθησε να τον αφοπλίσει.
Ο 70χρονος νοσηλευόταν σε καταστολή μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λευκωσίας. Οι γιατροί τις τελευταίες ώρες, σταδιακά τον αποσυνδέουν από τον αναπνευστήρα.
 
Διαψεύδονται φήμες
 
Στο μεταξύ η Αστυνομία διαψεύδει πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κυρίως σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι οποίες συνδέουν τον φερόμενο δράστη με περιστατικά βαναυσότητας και παραβατικών συμπεριφορών.
Ο εκπρόσωπος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Σωτηριάδης, υποδεικνύει πως ο 70χρονος δεν έχει ποτέ στο παρελθόν καταγγελθεί για οποιοδήποτε περιστατικό στην Αστυνομία.
Φήμη που ήθελε τον Θεμιστοκλέους να πυροβόλησε  και να τραυμάτισε σκύλο στην κοινότητα της Παραμύθας δεν ευσταθεί.  Το συγκεκριμένο συμβάν διερευνήθηκε από την Αστυνομία στις 6 του περασμένου Ιουνίου. Είχαν εγερθεί τότε υποψίες κατά κατοίκου της Παραμύθας ότι πυροβόλησε τον σκύλο γειτόνισσάς του, σε κατοικία που βρίσκεται στην ακριβώς αντίθετη πλευρά του χωριού, από εκείνη  που βρίσκεται το σπίτι του 70χρονου.
Ο εκπρόσωπος του ΤΑΕ Λεμεσού διαψεύδει επίσης την φήμη ότι στο παρελθόν ο 70χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι, μετά από επεισόδιο τον μεγαλύτερό του γιο από το τον πρώτο του γάμο. Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη κατά τις έρευνες και εξετάσεις της Αστυνομίας στην κοινότητα, δεν εκφράστηκε κάποιο παράπονο για την συμπεριφορά του υπόπτου, πριν την διάπραξη του προχθεσινού εγκλήματος.  

Δειτε Επισης

Σκόνη και άνεμοι στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς ανεβαίνει η θερμοκρασία
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος
Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις
Δημοσκόπηση για τα πέντε χρόνια ΓεΣΥ-Τα πλεονεκτήματα και ο βαθμός ικανοποίησης των δικαιούχων
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Η κυβέρνηση της Ισπανίας αρνήθηκε να δώσει άδεια ελλιμενισμού σε πλοίο που μετέφερε όπλα στο Ισραήλ
BINTEO: Ξέγνοιαστες στιγμές για μια αρκούδα-Έκανε κούνια σε αυλή σπιτιού
Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»-Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος του Μενιδίου