Καλό δρόμο πρωτάκι μου!!!

Για πότε ήσουν σκέψη, για πότε άρχισες δειλά-δειλάνα προβάλλεις  χρωματιστό – χρωματιστό στην οθόνη μου. Για πότε σε έβλεπα μόνο εγώ και για πότε άνοιξες τα φτερά σου για να φτάσεις ψηλά να σε δούνε όλοι  ούτε που το κατάλαβα. Πως πέρασε έτσι ο καιρός;
Σήμερα έσκασες μύτη για πρώτη φορά στην γειτονιά των ΜΜΕ καμαρωτό –καμαρωτό, πανέγχρωμο, γεμάτο, φουριόζο, καινούργιο. Καμάρι μου! Κομμάτι της ψυχής και της πέννας μου.
Παρόλο που μπλέχτηκαν πολλοί για να γίνεις, να φτάσεις, να βγεις, εξακολουθώ να σε λέω δικό μου. Περηφάνια μου!
Με ρίζες γερές κοιτάς ψηλά. Έχεις την σιγουριά πως το «ψηλά» δεν είναι μακριά, με ένα τίναγμα το φτάνεις. Το ξέρω δεν θα γελάσεις τα όνειρά μας που σε θέλουν κατακτητή της κορυφής. Θα την φτάσεις με σίγουρα βήματα, με όραμα, με δουλειά.
Στον δρόμο σου δεν θα εξευτελίσεις και δεν θα εξευτελιστείς. Με ήθος, με θάρρος, με όραμα θα φτάσεις την κορυφή που σου αξίζει. Και έχεις άξιους πλοηγούς που σου χαράζουν πορεία μπροστά και πίσω από την οθόνη.
Το ξέρω, με το θάρρος της γνώμης σου θα τους κοιτάξεις όλους κατάματα και θα προσπεράσεις. Δεν έγινες για τα μικρά, τα συνηθισμένα. Δεν έγινες για να υπάρχεις μέσα στον σορό. Δεν είναι γι’αυτό που σε φτιάξαμε. Δεν είναι γι’αυτό που σε προορίζουμε. Έγινες για να κάνεις την διαφορά για να δώσεις το κάτι άλλο, το νέο το διαφορετικό. Η μετριότητα δεν σε αφορά, δεν σου ταιριάζει.
Δύσκολος καιρός αλλά στα δύσκολα πετυχαίνουν οι τολμηροί. Και εσύ τολμάς. Τα βλέπεις όλα με άλλη ματιά, τα σκαλίζεις, τα ψάχνεις, τα λες με το όνομά τους, δεν κολλάς.
Χρωματιστό μου, περιοδικό μου, ηλεκτρονικό μου, χάρτινό μου, καλό δρόμο πρωτάκι μου!!!!
 
  
 

Δειτε Επισης

Δικαίωμα Κρατουμένων στην επανένταξη
Η Ποινική και Πειθαρχική ευθύνη των μελών της Αστυνομίας/Εθνικής φρουράς στην υπόθεση του Θανάση Νικολάου
Η Δικαίωση άργησε μια ολόκληρη ζωή...
Επιλογή για το μέλλον της Ευρώπης
Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»