powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ήβη Αδάμου: «Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τη Rosie Huntington στη συναυλία μου. Γνώριζα ότι θα έρθει»

«Με την κόρη μου, την Ανατολή, μεγαλώνουμε μαζί. Ο ρόλος του γονέα είναι ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη, το παλεύω απόλυτα να είμαι μητέρα, σύντροφος και να έχουμε ένα σπίτι γεμάτο και χαρούμενο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ήβη Αδάμου καλεσμένη στην εκπομπή #ΚαλοκαίριΠαρέα μίλησε για την καθημερινότητα της οικογένειάς της αλλά και για τα σχέδιά της στο μέλλον.

«Εγώ πάντα ήθελα να γίνω νέα μανούλα, αλλά είναι και κάτι που μου έβγαλε και ο Μιχάλης. Πρέπει να νιώθεις σίγουρη. Με την κόρη μου, την Ανατολή, μεγαλώνουμε μαζί. Ο ρόλος του γονέα είναι ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη, το παλεύω απόλυτα να είμαι μητέρα, σύντροφος και να έχουμε ένα σπίτι γεμάτο και χαρούμενο. Επίσης, είναι συνειδητό το να δουλεύω γιατί θέλω να νιώθω γεμάτη και αγαπώ αυτό που κάνω», ανέφερε αρχικά.

«Με τον Μιχάλη μένουμε συνειδητά στην Αλεξανδρούπολη, άσχετα αν αυτό αύριο-μεθαύριο μπορεί να αλλάξει γιατί μας δυσκολεύει. Προς το παρόν μας βγαίνει και είναι για το καλό όλων μας. Αν αλλάξει, θα είναι κοινή απόφαση. Πιο μικρή η απορία ήταν: γιατί φεύγουμε για δουλειά; Πάντα μας ρωτούσε: “Μα γιατί να φεύγετε; Γιατί να μην είναι εδώ η δουλειά;” Θεωρούσε ότι είναι πολύ απλό, αλλά όσο μεγαλώνει το αντιλαμβάνεται καλύτερα», συμπλήρωσε.

Ακόμα πρόσθεσε: «Πολλές φορές η κόρη μας μάς ρωτούσε γιατί έβγαζε ο κόσμος φωτογραφίες μαζί μας. Πλέον έχει καταλάβει την κατάσταση. Την έχουμε πάρει μαζί μας σε συναυλίες για να ξέρει πού πάμε όταν φεύγουμε για δουλειά».

«Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τη Rosie Huntington στη συναυλία μου. Γνώριζα ότι θα έρθει, με είχαν ενημερώσει. Είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, επικοινωνούσε σε κάθε live στο εξωτερικό τον ελληνικό στίχο», είπε, αναφερόμενη στην επίσκεψη της Ρόζι Χάντινγκτον στο live της.

 

 

;