ΒΙΝΤΕΟ: Πυρόπληκτος επιστρέφει στο καμένο του σπίτι... «Επήεν το σπίτι μας, κρούζει, εν έμεινε τίποτε... Εν έμεινε τίποτε...»

Δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά. Άλλωστε είναι από τις κραυγαλέες περιπτώσεις, που η δύναμη της εικόνας είναι πολύ μεγαλύτερη από τα λόγια.

Η φονική πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό, σκόρπισε τον όλεθρο και την καταστροφή. Πολίτες έτρεχαν να γλιτώσουν από τις φλόγες. Χωρίς να πάρουν οτιδήποτε μαζί τους. Έπρεπε να εγκαταλείψουν τις οικίες τους άρον άρον για να σωθεί από την μανία της πύρινης λαίλαπας. Όπως και τα δύο θύματα της πυρκαγιάς, που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Μετά όμως από την κατάσβεση της πυρκαγιάς, οι εικόνες δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής. Στο πιο κάτω βίντεο, πολίτης επέστρεψε στο σπίτι του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες. Δεν έμεινε όμως τίποτα, παρά στάχτη και αποκαΐδια. Κόποι μιας ζωής, χάθηκε μέσα σε μερικά λεπτά.

Δειτε Επισης

Πυρετώδης προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση ηλεκτροδότησης-Λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί κινητής
Γερανός κατέπεσε πάνω σε σπίτι στο Περιστέρι-Συγκλονιστικές εικόνες
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στις συγκρούσεις Ταϊλάνδης-Καμπότζης παρά την έκκληση για εκεχειρία
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Μητέρα τέρας δολοφόνησε τα δίδυμά της και τα πέταξε σαν σκουπίδια-Συνελήφθη μετά από πέντε χρόνια
Προτείνουν ενέργειες οι Οικολόγοι, ζητούν απόδοση ευθυνών-«Οι πολίτες δεν ανέχονται προκλητικές δηλώσεις άμυνας»
Στεγάστηκαν 160 άτομα που έμειναν χωρίς στέγη-«Έκκληση στον κόσμο να συμβάλει οικονομικά στο λογαριασμό του Γ. Λογιστηρίου»
Καταγγέλλει έλλειψη ανθρωπιάς για τη Γάζα ο Γκουτέρες-«Έκρηξη θανάτων και καταστροφής»
Ζητά παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το ΑΚΕΛ-«Οι δηλώσεις περί άτυχους περιστατικού, επιβεβαιώνουν την απουσία ευθιξίας»
Χειροπέδες σε 29χρονη υπεύθυνη καταστήματος-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά