Προσπάθειες Cyta για αποκατάσταση των επικοινωνιών στις πληγείσες κοινότητες

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι τεχνικές ομάδες της Cyta για αποκατάσταση των επικοινωνιών στις πληγείσες από την πυρκαγιά κοινότητες της Λεμεσού. Συγκεκριμένα στην Άλασσα επανήλθε σε λειτουργία ο σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας, μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης από την ΑΗΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Σε Κυβίδες, Συλίκου, Άρσος, Βάσα Κοιλανίου μεταφέρονται και τοποθετούνται γεννήτριες από τον συνεργάτη της Cyta, εταιρεία Χ. Πηλακούτας, για την επαναφορά της λειτουργίας των σταθμών βάσης. Η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας αναμένεται να επανέλθει σύντομα.

Σε Λόφου και Σωτήρα οι σταθμοί βάσης έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία, μέσω κοινής χρήσης γεννητριών σε συνεργασία με την Epic.

Στην κοινότητα Άγιος Γεώργιος Συλίκου συνεχίζεται η συνεργασία με την Epic για την αποκατάσταση της λειτουργίας του σταθμού βάσης.

Σε Μαλιά και Σούνι οι εγκαταστάσεις έχουν υποστεί ολοσχερή καταστροφή. Η αποκατάσταση των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και Cytavision θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο.

Οι περισσότερες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας αναμένεται να επανέλθουν εντός των επόμενων ωρών.

Οι υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και Cytavision θα αποκαθίστανται σταδιακά με την επαναφορά της ηλεκτροδότησης στις κοινότητες.

«Παραμένουμε σε επιφυλακή και συνεχίζουμε τις προσπάθειες σε όλες τις επηρεαζόμενες περιοχές», κατέληξε η Cyta.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γερανός κατέπεσε πάνω σε σπίτι στο Περιστέρι-Συγκλονιστικές εικόνες
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στις συγκρούσεις Ταϊλάνδης-Καμπότζης παρά την έκκληση για εκεχειρία
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Μητέρα τέρας δολοφόνησε τα δίδυμά της και τα πέταξε σαν σκουπίδια-Συνελήφθη μετά από πέντε χρόνια
Προτείνουν ενέργειες οι Οικολόγοι, ζητούν απόδοση ευθυνών-«Οι πολίτες δεν ανέχονται προκλητικές δηλώσεις άμυνας»
Καταγγέλλει έλλειψη ανθρωπιάς για τη Γάζα ο Γκουτέρες-«Έκρηξη θανάτων και καταστροφής»
Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Ζητά παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το ΑΚΕΛ-«Οι δηλώσεις περί άτυχους περιστατικού, επιβεβαιώνουν την απουσία ευθιξίας»
Χειροπέδες σε 29χρονη υπεύθυνη καταστήματος-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι εταιρείας και έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 458 χιλιάδων ευρώ