Συνελήφθη 20χρονος για εμπρησμό σε οχημάτων 54χρονης και 29χρονης-Εντοπίστηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 20χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων ναρκωτικών και εμπρησμού, που διαπράχθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο και τον Ιούλιο, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 20χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι χθες Τρίτη, από μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που είχε εκδοθεί στη βάση στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων.

Στην κατοχή του, μετά από έρευνα που έγινε κατά τον εντοπισμό του, φέρεται να ανευρέθηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων περίπου, ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια, για τους σκοπούς των αστυνομικών εξετάσεων.

Η Αστνομία σημειώνει επίσης πως η υπόθεση εμπρησμού αφορά σε εμπρησμό αυτοκινήτων, που διαπράχθηκε στις 2 Ιουλίου, όταν γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, κακόβουλα τέθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο γυναίκας ηλικίας 54 ετών και σε αυτοκίνητο γυναίκας ηλικίας 29 ετών, ενώ τα δύο οχήματα ήταν σταθμευμένα, σε περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας. Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς τα δύο οχήματα, ενώ τρίτο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 56χρονου, το οποίο επίσης ήταν σταθμευμένο στο σημείο, υπέστη ζημιές στο δεξί μέρος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ναρκωτικών άρχισε μετά από καταγγελία που υπέβαλαν στην Αστυνομία, στις 11 Φεβρουαρίου, δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 ετών, σχετικά με υπόθεση ληστείας που όπως κατήγγειλαν διαπράχθηκε εναντίον τους, το ίδιο βράδυ, στη Λευκωσία. Από τις εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ψευδή καταγγελία. Την ίδια ώρα εναντίον των δύο 22χρονων προέκυψαν στοιχεία σχετικά με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Οι δύο 22χρονοι, καθώς και τρίτο πρόσωπο, άντρας ηλικίας 20 ετών, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις δύο υποθέσεις διερευνούν η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρόπληκτη-«Μου είπαν είχαν οδηγίες από τον ΠτΔ να μην στέλνουν πυροσβεστικά, έμεινα με ένα ζευγάρι καμένες παντόφλες»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρόπληκτος επιστρέφει στο καμένο του σπίτι... «Επήεν το σπίτι μας, κρούζει, εν έμεινε τίποτε... Εν έμεινε τίποτε...»
Οικονομική στήριξη εργαζομένων που πλήττονται από τις πυρκαγιές ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας
Απάντησε στις επικρίσεις ο Πρόεδρος-«Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν»
Σε ετοιμότητα για αποκατάσταση ζημιών η ΑΗΚ-Στήθηκε κέντρο επιχείρησης έξω από τη Βάσα Κοιλανίου
Προειδοποιεί για ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την πυρκαγιά η Αστυνομία-Ζητά από τους πολίτες να μην παρασύρονται
Απαντά μετά τις επικρίσεις για τις κινητές κάμερες η Αστυνομία-Δόθηκαν οδηγίες να μην χρησιμοποιούνται στις περιοχές της φωτιάς
Επτά πρόσωπα στα νοσοκομεία από τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Σταθμοί πρώτων βοηθειών σε Ερήμη και Πάχνα
«Συνελήφθησαν» δύο τ/κ πατέρας και γιος για την υπόθεση με τους πέντε Ε/κ στο ψευδοκράτος
Στις 92 οι κατοικίες με σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά-Επηρεάστηκαν εργοστάσιο, αποθήκη και εστιατόριο