Αξιολογούνται τεκμήρια και μαρτυρίες για την απόπειρα φόνου στην Πύλα-Διαμπερές τραύμα στο πόδι φέρει ο 49χρονος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με την απόπειρα φόνου εναντίον άνδρα, ηλικίας 49 ετών, η οποία σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα τη Δευτέρα 14 Ιουλίου. Οι Αρχές αξιολογούν τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τη σκηνή και μαρτυρικό υλικό, προκειμένου να εντοπιστεί ο άγνωστος κουκουλοφόρος, ο οποίος πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης και της συμβίας του 49χρονου η απόπειρα φόνου-Χτύπησε βαλίτσα η μία σφαίρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές τον 49χρονο, στο προαύλιο της οικίας του, με τη μια σφαίρα να τον χτυπά στο πόδι, ενώ η δεύτερη, κατέληξε σε βαλίτσα που κρατούσε η οικογένεια.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο, για να παραλάβει τη συμβία και την κόρη της. Στη συνέχεια την ώρα που επέστρεψαν στην οικία τους, ο δράστης κρυβόταν έξω από αυτήν και ανέμενε το θύμα. Μάλιστα η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του, καθώς και της συμβίας του.

Σημειώνεται πως, ο δράστης διέφυγε πεζός από το σημείο και λίγα λεπτά αργότερα, ακούστηκε ήχος μοτοσικλέτας από κοντινό σημείο. Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσον ο δράστης είχε συνεργάτη και αφότου απομακρύνθηκε από το σημείο, τον παρέλαβε άλλο πρόσωπο ή αν ο ήχος της μοτοσικλέτας δεν σχετίζεται με το περιστατικό.

516770931_670504509368815_1307924784698707450_n

Σε δηλώσεις της η Μαρίνα Χριστοδουλίδη, Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας ανέφερε πως, «ενώ ο 49χρονος επέστρεφε στο σπίτι του και βρισκόταν ακόμα στον προαύλιο χώρο της οικίας του, ρίχθηκαν εναντίον του δύο πυροβολισμοί από άγνωστο πρόσωπο το οποίο έφερε κουκούλα. Αμέσως μετά τη ρίψη των πυροβολισμών το άγνωστο πρόσωπο τράπηκε σε φυγή».

Πρόσθεσε ότι «η σκηνή αποκλείστηκε, διενεργήθηκαν εξετάσεις και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια».

518988174_1248671659896374_1033207649303515572_n

«Από τις εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν από πιστόλι και ο 49χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στο δεξί κάτω άκρο και κρατήθηκε για νοσηλεία», ανέφερε.

Σύμφωνα με την κ. Χριστοδουλίδη «οι εξετάσεις συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί από τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται στα αρχικά στάδια».

«Στο παρόν στάδιο αξιολογούνται τεκμήρια και μαρτυρικό υλικό», κατέληξε.  

518831345_1732345301499076_7274180510279465048_n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Έστησε καρτέρι έξω από την αυλή του 49χρονου ο δράστης της απόπειρας φόνου-Διέφυγε πεζός, έρευνες αν είχε συνεργό

Δειτε Επισης

Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Ψάχνουν τα ιατρικά αρχεία του πιλότου της Air India-Οι φήμες για κατάθλιψη και άλλα ψυχικά προβλήματα
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»
Τα 32 δευτερόλεπτα μέχρι την καταστροφή του αεροσκάφους της Air India-Τι έγινε στο πιλοτήριο και οι διακόπτες καυσίμου
Financial Times: Ο Τραμπ ρώτησε τον Ζελένσκι αν μπορεί να χτυπήσει τη Μόσχα, εάν πάρει όπλα μεγάλου βεληνεκούς