Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα να πέφτει πάνω στο εστιατόριο στο Κολωνάκι

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στο Κολωνάκι, όπου πολυτελές τζιπ κύλησε στην οδό Λουκιανού και προσέκρουσε σε εστιατόριο «σαρώνοντας» τους ανθρώπους που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ήρθε το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται πως το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, με το όχημα να παρασέρνει κολονάκια και ένα δέντρο, προτού καταλήξει στους θαμώνες του καταστήματος εστίασης, τραυματίζοντας συνολικά 12 άτομα.

Ο 35χρονος που πάρκαρε το πολυτελές όχημα στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα αυτό να κυλίσει και να πέσει σε εστιατόριο, φαίνεται πως έκανε απανωτά λάθη.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές της Τροχαίας, ο 35χρονος ήταν εξωτερικός συνεργάτης, εκτελώντας χρέη παρκαδόρου άλλου καταστήματος στην περιοχή, όπου πήγε να πιει ποτό ο ιδιοκτήτης του SUV Μερσεντές. Ο ιδιοκτήτης του αμαξιού έδωσε τα κλειδιά του οχήματος για να του το παρκάρουν.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο είναι αυτόματο και ο 35χρονος που ανέλαβε να το παρκάρει δεν έβαλε το λεβιέ των ταχυτήτων στη θέση πάρκινγκ, ούτε πάτησε σωστά το ποδόφρενο, όπως απαιτείται σε τέτοιου είδους οχήματα, για αυτό το όχημα δεν ασφαλίστηκε και κύλισε στην κατηφόρα.

Όσες προσπάθειες και αν κατέβαλε ο 35χρονος να το σταματήσει με τα χέρια δεν ήταν δυνατό να αποδώσουν, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ο 35χρονος παρκαδόρος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ΙΧ προσήχθη, και έπειτα αφέθηκε επίσης ελεύθερος.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ασθενοφόρα μετέφεραν 11 ελαφρά τραυματίες από το τροχαίο στο ΚΑΤ, όπου κάποιοι παραμένουν νοσηλευόμενοι και ένα ακόμα άτομο πήγε στο «Ερρίκος Ντυνάν» με ίδια μέσα.

Η κατάσταση της υγείας των 11 τραυματιών κρίνεται ελεγχόμενη. Στους πέντε από τους 11 που μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και κρίθηκε ότι μπορούν να αποχωρήσουν, ενώ οι υπόλοιποι έξι κρίθηκε ότι χρειάζεται να εισαχθούν για νοσηλεία.

Αναλυτικά, η κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται στο ΚΑΤ

Ένας άνδρας 46 ετών με πολλαπλά κατάγματα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Γυναίκα 44 ετών εισήχθη στην Παν/κη κλινική λόγω θλαστικών τραυμάτων

Μια 47χρονη εισήχθη στην Α. Χειρουργική για αιμοδυναμική παρακολούθηση

Γυναίκα 31 ετών εισήχθη στην Παν/κη με κάταγμα σφυρού και ρήξη τετρακέφαλου

Γυναίκα ετών 48 εισήχθη στην Α. Χειρουργική. Έκανε χειρουργείο για ρήξη σπλήνας.

Άνδρας ετών 25 εισήχθη στην Παν/κη με θλαστικά τραύματα.

3.width-800

7.width-800

1_OPYFaes.width-800

Πηγή: news247

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονίζει γυναίκα που τραυματίστηκε στο Κολωνάκι-«Ήρθε πάνω μας ένα τσουνάμι από μέταλλα και γυαλιά»

Δειτε Επισης

Οδηγήθηκε στoν Κορυδαλλό η Μουρτζούκου-«Να πεθάνεις εκεί μέσα»
Πώς η Mercedes παρέσυρε έντεκα άτομα στο Κολωνάκι-Σε παρκαδόρο εστιάζεται η προσοχή των Αρχών
Οι «καθαριστές» επιβάλλουν δικό τους νόμο με εκφοβισμό και χρήμα στην Ελλάδα-Η περίπτωση του 42χρονου Τik Toker
Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό η Μουρτζούκου-Τοποθετείται στην ίδια πτέρυγα με την Πισπιρίγκου
Ποιον εμπλέκει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη η Ειρήνη Μουρτζούκου
Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Αλεξανδρούπολη-«Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
«Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί, είπε αυτά που έπρεπε να πει»
Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα να πέφτει πάνω στο εστιατόριο στο Κολωνάκι
Διπλωματικές πηγές για ρηματική διακοίνωση Λιβύης-«Η Ελλάδα απορρίπτει κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες συμφωνίες»
Πυροβολισμοί σε καφετέρια στον Κολωνό-Δύο τραυματίες, ο ένας αστυνομικός (pics)