Συνελήφθη και τέταρτο πρόσωπο μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 14χρονης στον Πειραιά

Συνελήφθη και τέταρτος άνδρας, ηλικίας 20 ετών, για τον ομαδικό βιασμό της 14χρονης στον Πειραιά το βράδυ της Τρίτης. Την Πέμπτη, είχαν συλληφθεί οι τρεις Ρομά, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών, που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως το 14 ετών κορίτσι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, σε περιοχή του Πειραιά, από 4 άνδρες το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα της Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κορίτσι συνάντησε το έναν, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Εκείνος την οδήγησε σε ένα σπίτι όπου έφθασαν και άλλοι τρεις οι οποίοι τη βίασαν ομαδικά. Μετά το βιασμό η κοπέλα έφυγε από το σπίτι και περιπλανιόταν στον Πειραιά.

Όταν οι γονείς της διαπίστωσαν ότι δεν επέστρεψε άρχισαν να την αναζητούν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ την εντόπισαν να περιπλανιέται και την οδήγησαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες Τμήμα, ενώ η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό και έδωσε κατάθεση.

Από την έρευνα συνελήφθησαν αρχικά δύο από τους δράστες, ένας ενήλικας κι ένας ανήλικος, ενώ ο τρίτος -γεννηθείς το 2009- εμφανίστηκε αυτοβούλως αργά το απόγευμα της Πέμπτης (3/7) στο Τμήμα Ανηλίκων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον ιατροδικαστή που εξέτασε την 14χρονη διαπιστώθηκε σεξουαλική επαφή χωρίς, όμως, να διευκρινίζεται από πόσα άτομα.

Η 14χρονη υποβλήθηκε και σε εξετάσεις για το αν της έδωσαν ναρκωτικά και τα αποτελέσματα αναμένονται, με το κορίτσι να λέει στους αστυνομικούς ότι οι δράστες είχαν καπνίσει τσιγάρα κάνναβης αλλά εκείνη όχι.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε, επίσης, ότι η ανήλικη φέρει εκδορές στο αριστερό χέρι, τον αυχένα και το πόδι της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος της δολοφονίας στην Ελλάδα-Πού στρέφονται οι έρευνες για το δολοφόνο
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Κοντά στα σπίτια η φωτιά στην Εύβοια-Μήνυμα του 112 για εκκένωση των Τσακαίων προς Στύρα
Μαφιόζικο χτύπημα βλέπει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή-Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος
Εγκληματική οργάνωση από τελωνειακούς στη Θεσπρωτία-Έκαναν ελέγχους μόνο σε όσους δεν πλήρωναν
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στην Ελλάδα-Μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια Εύβοιας
Βίασαν και εκβίασαν την 14χρονη για να μη μιλήσει οι 4 Ρομά-Σε άθλια κατάσταση βρήκε το παιδί πολίτης
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή-Γάζωσαν άνδρα μέρα μεσημέρι, διέφυγε πεζός και με μάσκα ο δράστης
Μεγάλη πυρκαγιά στο Κορωπί-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί (vid&pics)