Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)

Φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Parsa Masi, ημερομηνία γέννησης 05/07/2007, από το Ιράν, ο οποίος ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στον Στρόβολο, από την Τρίτη, 1η Ιουλίου, 2025.

PARSA-MASI

Ο 17χρονος περιγράφεται ως μεσαίου αναστήματος, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και με καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δειτε Επισης

Επίσημα τα στοιχεία των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Εντόπισαν σχεδόν τέσσερις τόνους laughing gas οι Αρχές-Κατάσχεσαν δεκάδες χιλιάδες αμπούλες
ΒΙΝΤΕΟ: Πανοραμικά πλάνα με drone δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής από τη φονική πυρκαγιά
«Υπήρχαν σαφείς οδηγίες προς τους δεσμοφύλακες, υπέδειξαν βαριά αμέλεια»-Ευθύνες στα μέλη για τον φόνο στις Κεντρικές, «προδιέγραψαν τη μοίρα του θύματος»
Συγκλονίζει ο αδελφότεκνος των θυμάτων-«Ο ένας ήταν γερμένος πάνω στον άλλο, φαινόταν μία μάζα... Είχαν χάσει το γιό τους»
Μεγαλύτερα τα ποσοστά αλκοόλης στις παράκτιες περιοχές-Διενεργήθηκε έλεγχος λυμάτων
Στο επίκεντρο αρχεία του Κτηματολογίου στη δίκη του Αϊκούτ-Κατατέθηκαν ως τεκμήρια χάρτες και δορυφορικές εικόνες
Ένοχοι οι πέντε κατηγορούμενοι για τον φόνο στις Κεντρικές-«Υπαίτια αμέλεια παράληψης καθήκοντος» από τους δεσμοφύλακες, δεν τήρησαν τα μέτρα
Παραμένουν επ' αόριστον σε ισχύ τα μέτρα ασφαλείας στη Λάρνακα
Τροχαίο ατύχημα κάτω από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς-Δύο πρόσωπα στο νοσοκομείο