Παραδέχθηκαν την απόπειρα κλοπής ζώων στην Ξυλοφάγου τρεις Τουρκοκύπριοι

Ένοχοι στην κατηγορία για απόπειρα κλοπής ζώων στην Ξυλοφάγου, δήλωσαν σήμερα Τρίτη 1η Ιουλίου, τρεις Τουρκοκύπριοι, ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία των Βάσεων Δεκέλειας αναφέρουν ότι τρεις Τουρκοκύπριοι δήλωσαν αθώοι σε τέσσερις άλλες κατηγορίες που αφορούν κλοπή ζώου, παράνομη καταπάτηση, κακόβουλη ζημιά και παράνομη είσοδο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν στις 10 Μαΐου όταν εντοπίστηκαν να προσπαθούν να κλέψουν ζώα, δηλαδή πρόβατα αξίας 15 περίπου χιλιάδων ευρώ μεταξύ 30 Απριλίου και 1 Μαΐου, εντός των περιοχών των Βρετανικών Βάσεων.

Οι τρείς κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων Δεκέλειας στις 17 Ιουλίου, ενώ μέχρι τότε θα τελούν υπό κράτηση.

Το Δικαστήριο όρισε ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας την 18η Σεπτεμβρίου.  

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στα 2,3 εκατομμύρια οι εισφορές στα κόμματα-Πάνω από ένα εκατομμύριο στο ΑΚΕΛ, ακολουθεί ο ΔΗΣΥ
Ο Τραμπ αναμένει ότι η Χαμάς θα απαντήσει εντός 24 ωρών για πρόταση εκεχειρίας
Φουλ επίθεση από Άλμα σε Εισαγγελία-«Ο Πρόεδρος δεν θεωρεί ότι είναι ανάρμοστοι; Aς αναλάβει τις ευθύνες του»
Συνελήφθη και τέταρτο πρόσωπο μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 14χρονης στον Πειραιά
Συνάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά τη συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου
Βλέπει ένταση λόγω σύλληψης σφετεριστών ο Γκουτέρες-«Όχι» σε μονομερείς ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τις προοπτικές
Είδε θετικά βήματα ο Γκουτέρες, ζητά «ουσιαστικό διάλογο πέραν από ΜΟΕ»-Αναφορά σε «μονομερείς ενέργειες» των δύο πλευρών στη Νεκρή Ζώνη
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα, καλύτερη η εικόνα στην Ιεράπετρα-Συνεχίζεται η μάχη σε διάσπαρτες εστίες
Αγελάδες διέφυγαν από φορτηγό που ανατράπηκε και κινούνται στον αυτοκινητόδρομο
Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών στην Πάφο-Στις πέντε οι συλλήψεις