Αρχίζει επαφές σε Λονδίνο και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Λονδίνο και Βρυξέλλες θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, σήμερα, η κ. Ολγκίν θα επισκεφθεί το Λονδίνο, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Βρετανό Υπουργό Επικρατείας για την Ευρώπη, Στίβεν Ντάουτι.

Ακολούθως, στις 2 Ιουλίου, θα βρεθεί στις Βρυξέλλες, όπου, θα έχει συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν.

Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις του χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στις επαφές της κ. Ολγκίν σε Λονδίνο και Βρυξέλλες, επισημαίνοντας τη σημασία τους καθώς και ότι η ίδια θα επισκεφθεί εκ νέου την Κύπρο πριν τη νέα διευρυμένη άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα