Συνεχίζεται το... πάρτι εγκληματιών στη Λεμεσό-Βομβιστική επίθεση σε μπυραρία, εμπρησμό σε όχημα μετά από μια ώρα

Δύο σοβαρά περιστατικά σημειώθηκαν τα ξημερώματα, μέσα σε διάστημα μέσα μιας ώρα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:00 τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη στην πρόσοψη μπυραρίας στον Άγιο Σπυρίδωνα στη Λεμεσό.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται η έκρηξη να οφείλεται στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, xαμηλής ισχύος.

Από την έκρηξη, προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην πρόσοψη του υποστατικού, ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί.

Επιπλέον, γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα τέθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 77χρονης, κάτοικου συν. Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσό.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται να πρόκειται για εμπρησμό, ενώ στο όχημα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Μικρή μείωση θανατηφόρων στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία-Στη 13η θέση στην Ευρώπη
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Σε πλήρη εγρήγορση oι Αρχές για τις συλλήψεις των Αζέρων-Πώς τοποθετείται η Κυβέρνηση
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Κλειστός δρόμος στον Στρόβολο λόγω βλάβης σε αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
Πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ σε 32χρονη για παράνομα καπνικά προϊόντα
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία