Τραμπ: Άκουσα καλά τον Μεντβέντεφ να λέει πως η Ρωσία θα στείλει πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν;

Βέλη κατά του Ντμίτρι Μεντβέντεφ εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω Truth Social, με αφορμή δήλωση του Ρώσου πρώην πρωθυπουργού περί ετοιμότητας της χώρας του να προμηθεύσει το Ιράν με πυρηνικές κεφαλές.

Άκουσα καλά τον πρώην πρόεδρο Μεντβέντεφ, από τη Ρωσία, να πετάει αδιάφορα τη λέξη «Ν» (Nuclear – Πυρηνικά!) και να λέει ότι αυτός και άλλες χώρες θα προμηθεύσουν πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν; Το είπε πραγματικά αυτό ή είναι απλά ένα αποκύημα της φαντασίας μου;» έγραψε αρχικά ο Αμερικανός πρόεδρος και συνέχισε, βάζοντας στο «παιχνίδι» και τον Πούτιν: «Αν το είπε αυτό, και αν επιβεβαιωθεί, παρακαλώ ενημερώστε με, ΑΜΕΣΑ. Η λέξη από «Ν» δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται τόσο άνετα. Υποθέτω ότι γι’ αυτό ο Πούτιν είναι “ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ”».

Στη συνέχεια, ο Τραμπ φρόντισε να επαινέσει τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς της χώρας του σε σχέση με τις επιθέσεις στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, λέγοντας: «Παρεμπιπτόντως, αν κάποιος νομίζει ότι το «υλικό» μας ήταν σπουδαίο το Σαββατοκύριακο, να πω ότι μακράν ο ισχυρότερος και καλύτερος εξοπλισμός που έχουμε, 20 χρόνια προηγμένος σε σχέση με την αγέλη, είναι τα Πυρηνικά μας Υποβρύχια. Είναι τα πιο ισχυρά και θανατηφόρα όπλα που κατασκευάστηκαν ποτέ, και μόλις εκτόξευσαν τα 30 Tomahawks. Και τα 30 πέτυχαν τέλεια το στόχο τους (σ.σ. εννοεί στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν). Έτσι, εκτός από τους σπουδαίους πιλότους των μαχητικών μας, ευχαριστούμε τον κυβερνήτη και το πλήρωμα!».

Δειτε Επισης

Βολές από δικηγόρο της αστυνομικού που τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατά Αρχηγού και Λαμπριανίδου για διαρροές-Ρίχνει το γάντι σε Αγγελίδη για χειρισμούς
Με χρόνια φλεβική ανεπάρκεια διαγνώστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ-Ανησυχία στο Λευκό Οίκο
Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία αγόρασε άλλα δύο πλωτά γεωτρύπανα-Το ένα θα σταλεί στη Λιβύη
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κρις Μάρτιν «πρόδωσε» την εξωσυζυγική σχέση διευθύνοντα συμβούλου με συνεργάτιδά του
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
Επανέλαβε στον Γκουτέρες ετοιμότητα για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν ο ΠτΔ
«Η Ρωσία δεν δέχεται απειλές»-Απάντηση της Ζαχάροβα στο τελεσίγραφο Τραμπ για κατάπαυση πυρός
Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή
LIVE: Τριμερή τον Σεπτέμβριο, νέα πενταμερή αργότερα ανακοίνωσε ο Γκουτέρες
Ανοίγουν όλες οι πλευρές στο Κυπριακό τα χαρτιά τους-Τα ΜΟΕ στο επίκεντρο της Ολομέλειας